Publicitat
Societat · 11 d'Agost de 2015. 11:44h.

Aldarulls a Salou per la mort d'un senegalès en una operació contra el top manta

Els companys de la víctima han llançat cadires i taules contra els Mossos

Aldarulls a Salou per la mort d'un senegalès en una operació contra el top manta

Senegalesos han llançat objectes als Mossos, que han carregat (Foto: TV3)

Un home senegalès ha mort a Salou en caure d'un tercer pis, segons sembla arran d'una batuda dels Mossos d'Esquadra. L'objectiu de l'operatiu policial eren els venedors de "top manta" que operen a la zona.

L'home tenia 50 anys i s'ha precipitat des d'un tercer pis en sentir la trucada dels agents, segons els Mossos d'Esquadra. La mort ha provocat que la comunitat senegalesa que viu a Salou es congregués ràpidament a la plaça de Sant Jordi, on han tingut lloc els fets. 

S'han viscut moments de tensió cap a les 9 del matí, quan companys de la víctima s'han enfrontat amb els antidisturbis i els han llançat cadires, taules i altres objectes de les terrasses properes.

Els Mossos han blindat la zona on ha mort l’home senegalès i han efectuat càrregues policials contra el llançament de pedres contra patrulles de la policia catalana, que han acabat amb els vídres trencats.

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#31 ORNI, Salou, 01/08/2018 - 22:20

"Salou es mio. Solo yo puedo hablar de Salou"

Fresita (Concursante de Gran Hermano)

#30 De-MAS-Cràcia, Barcelona, 12/08/2015 - 13:17

Impagables las declaraciones del hermano del senegalés fallecido diciendo que si los Mossos actuaran como Guardia Civil o Policia Nacional, su hermano seguiría vivo. La Fundación Nous Catalans tiene trabajo. Por cierto, a los del Marxem Ja!, ¿esto es marca España o Catalunya?

#28 Opinium, Dakar, 12/08/2015 - 12:16

Nos gustaría que intervinieran igual al entrar en los domicilios de los corruptos que han arruinado y continúan arruinando este país y les invitaran a salir por el balcón. Se ceban con la clase trabajadora y los más desfavorecidos que paganas su salarios y sus armaduras. Sin caparazón se lo pensaría

#27 Opinium, Dakar, 12/08/2015 - 12:11

La policía la paga la ciudadanía para que únicamente defienda a las mafias corruptas de la politica y su entorno sembrando el terror y el pánico con impunidad judicial contra la ciudadania que contribuye impositivamente a remunerar los salarios que no se merecen y las dotaciones de armas lesivas

#26 VERA, Perpinyà , 11/08/2015 - 23:17

Els top manta d'Europa i d'Amèrica del Nord son senegalesos de la secta musulmana integrista Mouridista i tots els diners van a parar al seu guru que és multimilionari i viu a Touba. Llegiu una mica la premsa francesa !