Publicitat
Societat · 11 d'Agost de 2021. 10:38h.

Alemanya ven tests d'antígens als supermercats per 3,75 euros

A Espanya costen deu euros a la farmàcia

Alemanya ven tests d'antígens als supermercats per 3,75 euros

Espanya és un dels països d'Europa on el preu del test d'antígens és més elevat. A l'Estat espanyol el preu de venda de la prova de detecció del coronavirus oscil·la entre els 6 i els 14 euros. Més del doble del que costa a països com Alemanya on a la cadena de supermercats Lidl es pot trobar un kit de cinc tests d'antígens per 3,75 euros (0,75 € per cada prova).

L'elevat preu a Espanya respecte a altres països veïns ha provocat la indignació d'alguns ciutadans. El col·laborador de RTVE, Mediaset i Telemadrid, Euprepio Padula ha manifestat que és "una vergonya" el preu dels tests a Espanya. "Més del doble del preu de la majoria dels països de la Unió Europea", ha dit a través d'una piulada.

Alemanya no és l'únic país on el preu de venda al públic es troba per sota de l'ofert a Espanya. A Portugal els tests d'antígens es poden trobar per un preu entre 2,69 i 5 euros, a més Mercadona ofereix un kit de 2,10 euros.

A França des de l'1 de juliol el seu preu està regulat per llei i el màxim està establert en 6,01 euros. Al Regne Unit des del passat mes d'abril, tots els ciutadans, es poden realitzar una prova ràpida gratuïta de coronavirus dues vegades per setmana. Països com Àustria també ofereixen proves gratuïtes pels seus ciutadans, 10 test d'antígens de franc al mes.

No a tota Europa els tests són més econòmics que a Espanya. Països com Bèlgica i els Països Baixos ofereixen preus similars als de l'Estat espanyol. A Bèlgica els preus oscil·len entre 5 i 10 euros i als Països Baixos ronden els 10 euros.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#8 Uno, Una, 12/08/2021 - 09:55

Y no es por echar más leña al fuego, pero en Alemania todos los ciudadanos tienen derecho a un test de antígenos gratis a la semana hecho por un laboratorio. Y si quieres más de uno esa semana, sólo pagas 25 euros. Eso sí, en Alemania era necesario un test negativo o la vacuna para entrar en un restaurante o una tienda.

#7 Marcial Heredia, el circo de la tele, 11/08/2021 - 22:45

La electricidad más cara, los test de antígenos también .... Ese gobierno no nos priva de nada, aunque sea a precios pomposos. Saben que a los españoles nos gusta fanfarronear y soltar propinas de 20 o 50 pepinos. Lo raro es que no cobraran las vacunas. Pero por qué Pedrito ¿por qué?

#6 Jan, Barna, 11/08/2021 - 18:15

De donde ha salido la señorita pepis esta

#5 Vergonyós, Barcelona, 11/08/2021 - 18:09

Un dia d'aquests sortirà la ministra d'Hisenda amb tot el seu descaro i cara de ciment armat donant les culpes a la Unió Europea del preu del antígens a Espanya, no seria ni la primera ni la última vegada

#4 joan, manresa, 11/08/2021 - 16:30

El Casal,16;15h.---¡¡Spain is diferent..!!!.je..,je..,---Som una desgracia de País..,no sabem pas com podríem fer un net i començar de nou...,ep..!!! sense violencias. Ya nem patit masses...,potser el problema nostre es la gran carga històrica que portem sobre las espatlles..,i ep!!!en veurem de grosses.Els números prims seran primas..,jejejej