Societat · 2 de Març de 2011. 21:18h.

Alerta sobre "la viabilitat futura" de la fundació de Sellarès

La Sindicatura afirma també que les subvencions rebudes "estarien subjectes a IVA"

Alerta sobre "la viabilitat futura" de la fundació de Sellarès

Sellarès, amb l'anterior vicepresident del Govern, Josep Lluís Carod-Rovira

La Sindicatura de Comptes de Catalunya indica en un informe que ha detectat irregularitats en la gestió durant l'exercici del 2009 de la fundació Centre de Documentació Política (CDP), que presideix Miquel Sellarès, i alerta sobre "la viabilitat futura" de l'entitat.

"La fundació", afirma l'informe, "presenta des de fa anys uns fons propis negatius que qüestionen la viabilitat futura. Cal que el patronat aprovi i porti a terme un pla de viabilitat per valorar el finançament de la fundació i modificar la situació negativa dels seus fons propis".

S'afegeix que "part de les subvencions rebudes de la Generalitat i de la Diputació de Barcelona poden ser susceptibles de ser considerades com a prestació de serveis, i per tant estarien subjectes a IVA".

A més, segons la Sindicatura, "el fons dotacional no coincideix amb l’aportació inicial. D’acord amb la Memòria, la diferència ve donada per la valoració de les aplicacions informàtiques. La Sindicatura ha demanat la seva composició i no s’ha obtingut".

L'organisme fiscalitzador afirma també que "de la revisió de les retribucions del personal s’ha evidenciat" que "els treballadors de la fundació perceben retribucions bàsiques superiors a les establertes a les taules salarials per a l’exercici 2009 en el conveni d’oficines i despatxos, segons la categoria professional. L’increment salarial per a l’exercici 2009 ha estat del 3%, superior a l’IPC previst en la llei de pressupostos de la Generalitat".

Així mateix, la Sindicatura indica, sobre "la revisió de la nòmina i expedients de personal", que "no s’especifica la categoria laboral segons la classificació del nou conveni", i que "la fundació no manté un expedient per cadascun dels treballadors; només s’arxiven els contractes".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 ramon, barelona-c, 04/03/2011 - 00:35

Quine dificultats en defensar qualsevol reducte de catalanitat .En aquest cas no cal buscar arguments d'alçada son suficients unes factures de restaurant .Aqui no fa falta basarse en algun apartat de la Llei de Partits graciosament aprobada amb els vots del catalanisme. Fins quan ??

#2 Kropotkin, Vic, 03/03/2011 - 16:21

Es impresionante lo bien que está montado este tinglado. Te haces patriota catalanista, te subvencionan el montaje de una fundación y ya está. Ya no tienes que volver a pegar golpe en tu vida. En cuanto los parados se den cuenta, se acaba el paro...

#1 Pepet, barcelona, 03/03/2011 - 09:33

I tothom tant formal a les fotos, sense posar-se vermells o amagar-se sota les pedres ni res. Tot va bé.