Publicitat
Societat · 24 d'Abril de 2019. 19:05h.

“Algú haurà de demanar disculpes”

La defensa de Sandro Rosell denuncia un procés “ple d’irregularitats”

“Algú haurà de demanar disculpes”

Pau Molins

La defensa de Sandro Rosell ha denunciat que el procediment judicial “està ple d'irregularitats” i la instrucció judicial “ha estat dirigida per la UDEF i per la UCO sense cap tipus de control judicial”. “Aquest és un cas paradigmàtic del que no ha de ser un procediment penal”, ha afirmat aquest dimecres Pau Molins en roda de premsa.

L'advocat de l'expresident del Barça ha asseverat que “algú haurà de demanar disculpes”, alhora que ha subratllat que durant la instrucció es va dir que Rosell “es dedicava la delinqüència”. “S’ha demostrat que és innocent. No hi ha comissions il·legals, ni blanqueig de capitals ni organització criminal”, ha conclòs l’advocat.

També ha explicat que “el tribunal dóna per bona tota la versió de la defensa que no s'ha mogut ni un pèl del que vam dir en el primer escrit demanant la llibertat” per reblar que “si algú se l'hagués llegit, pot ser li haguessin estalviat 22 mesos de patiment”.

Molins ha qualificat de “desproporcionat” i “injustificable” que Sandro Rosell i Joan Besolí hagin estat prop de dos anys en presó preventiva sense judici ni sentència. Molins ha reblat que “tenir una persona tancada a la presó, sense haver estat enjudiciat, hauria de ser un escàndol”. “Hi havia maneres alternatives de garantir la presència de Sandro Rosell en aquest judici, començant per la retirada de passaport”, ha manifestat.

Respecte la reclamació de responsabilitats o indemnització econòmica, la defensa de Rosell ha dit que “primer haurem d'esperar que la sentència guanyi fermesa”, encara que ha avançat que prendran les mesures necessàries “si així correspon”. 

D'altra banda, ha explicat que “la família ha patit molt” durant aquests 22 mesos i ha afegit que “això no ha de tornar a repetir-se mai”. “Com li expliques a la família que els de la Manada estan condemnats i segueixen en llibertat?”, ha indicat.

Molins també s'ha referit al paper dels mitjans de comunicació pel fet que “les investigacions eren secretes, però alguns mitjans anaven filtrant notícies que han fet un mal terrible”. “No critico als mitjans, critico a les institucions que utilitzen els mitjans al seu antull i conveniència política", ha assenyalat.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat