Publicitat
Societat · 5 de Març de 2020. 19:18h.

Alimentària també cau

Ajornada fins al 14 de setembre

Alimentària també cau

La Fira de Barcelona ha decidit traslladar al proper mes de setembre la celebració dels salons Alimentaria i Hostelco, prevista inicialment del 20 al 23 d'abril al recinte de Gran Via degut a "les inquietuds del sector pel context internacional". L'organització, en un comunicat, ha informat que "s'ha adoptat aquesta mesura amb l'objectiu de garantir una gran edició per als seus expositors i visitants, procedents de nombrosos països del món".

"Davant les inquietuds del sector pel context internacional, el comitè organitzador d'Alimentaria i l'organització d'Hostelco, han considerat convenient posposar la seva celebració als dies 14 al 17 del proper mes de setembre, vetllant d'aquesta manera per la realització d'una gran edició amb les màximes expectatives comercials, de networking i participació de visitants i compradors internacionals" han apuntat.

El director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, ha explicat que malgrat que l'espai de contractació està pràcticament al complet, "hem pres aquesta decisió després d'avaluar en profunditat la situació i escoltar el sector" per "garantir el millor desenvolupament d'un esdeveniment tan rellevant, de referència internacional, i després de poder comptar amb altres dates idònies al nostre calendari firal".

Els organitzadors del Mobile World Congress van acordar cancel·lar el saló que s'havia de celebrar entre els dies 24 i 27 de febrer a Barcelona arran de la crisi originada pel coronavirus. La decisió, en aquell cas, es va prendre després que una quarantena d'empreses tecnològiques renunciessin a venir per por al patogen Covid-19.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT , ALIMENTARIA CAU , I CAURAN MOLTS MES ACTAS FETS A BARCELONA A MADRID ALLA UN PUJA ELS CONTAJIO, 06/03/2020 - 19:43

LA Pregunta es ¿ FARAN LA FERIA DE ABRIL QUE FAN A BARCELONA ? o que no ser per que li diuen de Catalunya SUPOSU PER malgastar mes diners publics en ella he. ¿ FERAN LA FERIA DE ABRIL DE SEVILLA ? Si encara tenin el CORONAVIRUS Con el tenin ara QUE MATA PERSONES . Pujen els cados de contajios ..