Publicitat
Societat · 27 de Febrer de 2013. 17:52h.

Almenys algú defensa Navarro

El filòsof Bernat Dedéu assenyala que líder del PSC és "el polític més coherent"

Almenys algú defensa Navarro

Dedéu, durant la tertúlia

El filòsof, Bernat Dedéu, ha defensat Pere Navarro durant un debat a La Rambla de BTV. Segons el periodista, el líder del PSC "és el polític més coherent perquè hi ha concordança amb el que ha votat i amb el que va prometre a les eleccions”.

Dedéu s'ha referit així al fet que el PSC hagi trencat la disciplina de vot socialista al Congrés dels diputats en votar a favor del dret a decidir, sempre i quan sigui acordat entre el Govern espanyol i la Generalitat."Pere Navarro comença a despuntar com a líder", ha reblat.

El tertulià ha afegit que "el que ha fet avui Carme Chacón -que no ha votat ni a favor ni en contra de la resolució- és fantàstic; ella el que vol en realitat és ser la presidenta d’Espanya”.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 queteden, Igualada, 28/02/2013 - 17:03

Pero, ay dios mio! qué monada..., qué bien que te queda el flequillito tapándote las ideas de filosofillo del tres al cuarto... M´acago´n els collons... Dedéu...!
Quína trepa...!
INDEPENDÈNCIA JA!!

#11 queteden, Igualada, 28/02/2013 - 16:25

Dedéu, poc favor li fas a la disciplina filosòfica que sempre persegueix la coherència. Et semblen coherents les manifestacions de Navarro, durant l´investidura de Mas, quan va declarar que en el futur estaría en desacord i en contra de qualsevol iniciativa que surgís d´ell?. No siguis petardo.

#10 Josep Mª Rodríguez, girona, 28/02/2013 - 10:55

Per ser coherent amb el dret a decidir no cal demanar permís. El dret a decidir, en una societat lliure, no li cal cap tutoria. Catalunya ha de tenir sobirania sense el permís de ningú; és un dret universal. El demés és un joc malabar per continuar en el poder d'aquí amb el permís d'allà.

#9 Tomppa, Sabadell, 28/02/2013 - 06:35

A Espanya no falta fanàtics que han cremat el seu cervell amb excessiu de sol! A Espanya centra-dreta = feixistes/imperialistes/ultra dretes que no han mai demanat perdó per res i lluita contra drets humans, a Espanya socialistes = imperialistes/ultra nacionalistes defensant unitat sense democràcia.

#8 Anònim, Barcelona, 28/02/2013 - 00:25

sí, és molt coherent criticar la disciplina de vot al Parlament català i a les dues setmanes exercir aquest dret al Congrés. La coherència de Navarro és esgarrifosa.