Publicitat
Societat · 4 de Desembre de 2008. 14:35h.

"Als llatinoamericans els costa entendre la catalanitat"

Per a Pujol és "més difícil" integrar-los que als andalusos durant el franquisme

"Als llatinoamericans els costa entendre la catalanitat"

Pujol (e) i Cots (d), a la presentació del llibre a Òmnium cultural

L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, va participar a la presentació del llibre de Salvador Cots, Toc d'alerta, on va dir fins a tres vegades que el primer "problema de Catalunya" és la immigració, segons recull El Periódico. "En el llibre, ambdós expresidents (Pujol i Heribert Barrera) coincideixen en diagnosticar que és "més difícil" integrar avui els immigrants llatinoamericans que els andalusos durant el franquisme", indica el rotatiu. El diari afegeix que "Pujol arriba a sostenir que "més que un marroquí, la religió a banda, als llatinoamericans els costa entendre la catalanitat".

"Si no tinguéssim el problema de la immigració estaríem millor que mai", va assegurar Pujol. L'exlíder de CiU va titllar de "situació perillosa" l'actual cojuntura migratòria i va recordar unes paraules de l'expresident del Govern espanyol, Leopoldo Calvo Sotelo, qui es va felicitar en una oportunitat que "la sort per a Espanya que a Catalunya hi hagués molta immigració".

Publicitat
Publicitat

58 Comentaris

Publicitat
#58 Kropotkin, Vic, 09/12/2008 - 10:26

Paco Pil (Hojpitalé): Basicamente porque me da la gana. Además, la cantidad de payasos que vivis en Cataluña es un aliciente.... Jua, jua, jua,...

#57 Lola, bcn, 08/12/2008 - 08:55

Pero hombre, cada cual que hable lo suyo, son dos lenguas oficiales y propias de la población. Mucho peor es que se llene el territorio de partidarios de la sharia. Que parecemos ciegos a las prioridades.

#56 Fart d'Esquerres, Eixample Dret, 08/12/2008 - 03:06

Vet aqui el darrer servei del IAIO Pujol: tancar-se a les esglesies amb el Tripartit demanant "PAPELES PARA TODOS". I CiU al capdavant. Si fins que no hi hagi un partit de dretes a Catalunya anem aviats.

#55 Cataláunico, Barna, 07/12/2008 - 23:33

Oye Koprtkin, que el Mein Kampf no está traducido al catalán. Tendrían que leerlo en castellano

#54 Andalús, Mollet del V., 07/12/2008 - 21:04

Tià (MATRIX),04/12/08, 23:10. Tià!, deien els pagesos al meu poble per arrear a les mules: Tià! mula,Tià! Ets un racista salta-taulells. Puaaaagggg.