Publicitat
Societat · 17 de Març de 2009. 13:30h.

Als Països Catalans no hi ha pobres?

Exclouen Catalunya, les Illes i València del "nou mapa de la pobresa" de Cáritas

Als Països Catalans no hi ha pobres?

Anunci publicat al '20 minutos'

El diari '20 minutos' va publicar, divendres passat, un anunci de Cáritas en el qual l'organització benèfica demana ajuda per a totes aquelles persones que estan patint els efectes de la crisi. L'anunci inclou un mapa de l'Estat espanyol amb un missatge que indica, en lletres grans, que "este es el nuevo mapa de la pobreza". En aquest mapa de la pobresa, no hi surten ni Catalunya, ni el País Valencià ni les Balears, ja que aquesta part del territori està tapada.

Tot i això, el web de 'Caritas' demostra que la campanya de l'organització sí que inclou el mapa sencer de l'Estat espanyol, sense excloure Catalunya, València o les Illes. Fonts oficials de Cáritas han assegurat a e-notícies que ells no van "realitzar ni van enviar cap anunci on el mapa sortís tallat". Segons Cáritas, ells es van limitar a enviar la publicitat original als mitjans -amb el mapa sencer-, i va ser '20 minutos' qui va 'tallar' l'est de l'Estat  espanyol.

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#33 tas, la meca, 18/03/2009 - 16:50

Patétics! no veieu que no te res a veure ni amb Espanya ni amb Catalunya? Es fruit d'una composicó feta d'aquesta manera i res més... Com sempre e-notícies buscant la CONFRONTACIÓ per acconseguir 4 entrades més a la web....

#32 Mòdul-2, Pabelló A-Sant Boi, 18/03/2009 - 14:23

A Catalunya no hi ha pobres, tots som rics, per aixó no tenim autopistes gratuites. No ens fan falta, ens sobren els calés i podem pagar els peatges més cars d'Europa, per què som rics del cagar.

#31 Kropotkin, Vic, 18/03/2009 - 08:02

Si eres familiar o amigo de politicos, entonces no.

#30 Gerard, sabeu només el q us interessa (Barna), 18/03/2009 - 05:35

Survivor, el valencianisme q no nega les arrels cat ha estat perseguit (de veritat, no com la falsa persecució del cast), es van cremar senyeres de la Gen i hi ha hagut atemptats i assassinats. Inclús intervenció de Madrid per fer fora els del PSPV.

#29 Survivor, Catalonia is Spain, 17/03/2009 - 23:16

¿¿Paìses Catalanes?? sólo hay 3 comunidades autónomas que son Cataluña, Valencia y Baleares. Por cierto en las dos últimas el catalanismo es marginal elección tras elección desde hace 30 años.