Societat · 20 d'Abril de 2020. 21:41h.

Alternativa privada a TV3

L'antic propietari de Canal Català llança una nova televisió

Alternativa privada a TV3

Una nova televisió privada catalana arrancarà el pròxim 27 d'abril. Teve.cat, un canal "d'entreteniment, debat i actualitat" entrarà en funcionament en plena pandèmia de coronavirus. El canal es presenta com una alternativa que farà "que quedar-te a casa sigui una mica més amè". La nova televisió ha estat impulsada per l'empresari Nicola Pedrazzoli, creador de Canal Català.

Teve.cat recuperarà de dilluns a divendres el programa 'Catalunya Opina' que el frare franciscà Carlos Fuentes ja presentava a Canal Català. Des de la nova televisió anuncien que Fuentes abordarà en el seu programa "les situacions quotidianes viscudes pels catalans durant i després del confinament".

Els impulsors del projecte expliquen que la nova televisió privada oferirà "una programació 100% plural, feta a mida per estar al costat dels catalans i escoltar la seva veu en aquests difícils moments".

La televisió irromp en el panorama televisiu català després que El Punt Avui abandonés el passat mes de gener les emissions que havia mantingut durant els darrers cinc anys a les freqüències de l'antic Canal Català.

El conseller delegat de Canal Català i co-propietari d'aquestes freqüències, Nicola Pedrazzoli, considera que la posada en marxa del projecte suposa "un acte de responsabilitat oferir una televisió amb una aposta clara per l'entreteniment i escoltar a la gent del carrer en aquest moment de confinament".

"En un moment de replantejament de tots els nostres valors, com és l'actual, davant d'una situació de confinament excepcional, hem considerat un acte de responsabilitat tornar a oferir als catalans un mitjà de comunicació que sempre va un pas més enllà en el debat i amb una aposta clara per l'entreteniment i per escoltar a la gent del carrer. Són moments molt complicats per a la majoria de famílies catalanes i volem estar al seu costat per alleugerir en el que puguem aquesta situació" ha apuntat Pedrazzoli.

L'empresari ha reconegut que Teve.cat neix en una "situació d'excepcionalitat" però "sabem que un cop formem part de les seves famílies, estarem també al seu costat quan toqui reconstruir aquest país", ha apuntat.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#15 Fer, SABADELL, 14/10/2020 - 23:58

un canal de solo debates en un plató que parece el stand de un operador de telefonia. Que poco va a durar.

#14 Jose, Lleida, 30/04/2020 - 22:41

Teve.cat en Lleida está ocupando la frecuencia que le correspondería a la mañana TV ademas esta emitiendo en una frecuencia local y aún es hora de que nombren algo de Lleida recuerdo que EL PUNT AVUI TV que era la televisión que ocupaba antes esta frecuencia le sancionaron por no poner contenidos locales, ya que me parece bien pero a este canal le

#13 Joanet, Bcn, 21/04/2020 - 18:04

A Catalunya la televisió està descompensada. El 80% és televisió de matraca nacionalista espanyola. La TV3 només té el 20%, i això no és just. Tan de bo aquesta nova televisió ajudi a compensar l'indigna situació i no pretengui col.laborar a la difusió del pensament únic espanyolista.

#12 vurdalak, Maliaño, 21/04/2020 - 16:02

Yo me quedo con la frasecita del final y me temo que será nacionalista ("sabemos que una vez formemos parte de sus familias, estaremos también a su lado cuando toque reconstruir este país", ). ojala me equivoque.

#11 Sergi Sergio, Barcelona, 21/04/2020 - 13:49

No podran competir con Telepropaganda ya que esta juega con las cartas marcadas, con el dinero de todos los catalanes, unos tendran que poner el dinero de su bolsillo y los otros juegan con el dinero de los bolsillos de todos los catalanes.

#11.1 Neferu, Barcelona, 21/04/2020 - 14:33

Se dejáramos de ver teleprocés acabaría siendo NO rentable, con lo cual se le podría retirar el presupuesto público y se irían a tomar viento. Yo hace tropecientos años que no la veo y estoy tan feliz. La TVE la veo en muy raras debido a su poca credibilidad y objetividad.

#11.2 Sergi Sergio, Barcelona, 21/04/2020 - 17:05

Neferu, rentable no lo ha sido nunca, tiene unas perdidas anuales de casi 300 millones euros, año tras año, por otro lado, su audiencia es mas o menos siempre la misma alrededor de unos 2 millones de personas, practicamente los mismos que los votantes independentistas, asi que la pagamos todos pero solo trabajan para ellos.

#11.3 Psra Neferu, Terrassa, 21/04/2020 - 17:38

TV3 YA no es rntable. Simplemente inyectan más dinero y ya está.

#11.4 Neferu, Barcelona, 21/04/2020 - 22:49

Gracias por la información. ¿ hacer una ILP para que le retiren el presupuesto y que pase a privada sin un euro de subvención? ¡¡Venga, nos animamos? Porque de otra manera lo veo muy difícil dejarla sin presupuesto.

#11.5 Sergi Sergio, Barcelona, 22/04/2020 - 10:39

Psara Neferu, no es rentable desde el minuto 1, lleva 37 años de deficit permanente, a una media de casi 300 millones de euros anuales de deficit, todos los años, cada año hay que inyectarle una millonada de dinero publico de todos, calcula unos 11.000.000.000 de euros acumulados, pero les da igual, todo sea por la propaganda para la causa.