Publicitat
Societat · 4 de Desembre de 2012. 14:18h.

Amb pensions de 250 euros

El pare d'una discapacitada demana al Govern "que retalli en sous vitalicis" en comptes d'en qüestions socials

Les retallades del Govern han reduït les subvencions als discapacitats en un 40%, segons ha denunciat Dincat, que agrupa 310 entitats de discapacitats intel·lectuals.

El pare d'una afectada ha assegurat a e-notícies que la seva filla de 27 anys que "no pot treballar" a causa de la seva discapacitat rep ara "una paga de 250 euros, després que li n'hagin retallat 50".

"Jo estic a l'atur i la meva dona treballa. Així ens anem mantenint", ha lamentat abans de recomanar al Govern "que hi ha coses menys importants que retallar que no pas retallar en sanitat, en els discapacitats o en ajuts a la gent gran. Hi ha altres coses en les quals es pot retallar com cotxes oficials o sous oficials que paguen vitalicis que no haurien de pagar".

Unes 5.000 persones amb discapacitat intel·lectual i els seus familiars s'han manifestat aquest dilluns a la plaça de Sant Jaume per protestar contra les retallades a aquest col·lectiu. "Això sí que no. Si ens retalleu, desapareixem", ha estat el lema de la convocatòria.

Imatge de la família afectada
Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#3 Ramon, viure mal i acabar bé, no pot ser, 04/12/2012 - 23:24

250€ és el que es gasta cada matí en diaris el M.H. Espanol del Ano, durant 23 Anos, des de fa 32 Anos... ep, més les revistes, cafès, xuxos, l'audi8, xofers, mossos, mosses, funcionaris, salaris, despeses, dietes i el pis de 500 m2 al P. de Gràcia que encara ara li continuem pagant tots nosaltres.

#2 LOLA, BCN, 04/12/2012 - 18:41

Les ajudes i subvencions han d'anar exclusivament a MALALTS i VELLS. Tota la resta a buscar-se la vida!!! tot això passa perquè s'ha regalat diners a altres persones que no eren ni vells ni malalts, ja nhi ha prou!!!!!