Publicitat
Societat · 9 de Març de 2018. 17:20h.

Amenaces a un articulista del Diari de Girona

"Albert Sole, vigila tu espalda"

Amenaces a un articulista del Diari de Girona

Pintada amenaçant

El passat dijous va aparèixer una pintada amenaçant a la façana del Diari de Girona en la qual es llegia "Albert Sole, vigila tu espalda", en una al·lusió directa a un articulista del mitjà. Albert Soler, va respondre a l'amenaça a través del seu facebook amb ironia: "gràcies pel consell, i miraré de posar-me una ronyonera quan faci esport. Vigilaré l'esquena, que un ja no és un jovenàs" va escriure.

"Sempre és d'agrair que algú em recordi que ja tinc una edat, i que anar a aixecar peses al gimnàs cada dia, no és sa. Realment haig de vigilar l'esquena, i encara han oblidat afegir que vigili també els genolls, les articulacions, les cervicals i el bíceps femoral. Quan passes dels 50, tota precaució és poca, quan fas esport" va apuntar satíricament l'articulista. 

Soler va apuntar que "potser no es referien a la meva vessant esportiva, i es tracta de gent que sap que passo moltes hores assegut davant de l'ordinador, amb tot el que això carrega l'esquena". 

Albert Soler va assenyalar que, en cas que es tractés d'una amenaça, això no afectaria les seves opinions als escrits: "naturalment, descarto que tal pintada sigui una amenaça que pretengui influir en els meus escrits. Més que res perquè qualsevol persona que em conegui, sap que aquestes coses me les passo pel forro dels collons".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 soloesmiopinon, Tabarnia, 11/03/2018 - 21:33

Albert Soler escribe en el Diari de Girona normalmente en todo algo jocoso y reparte bofetadas a doquier al movimiento indepe, haciéndole ver sus miseria. Eso es algo que el facífico y sonriente movimiento no le perdone y le tachan de botifler, ya que esperan que en ese medio todo el mundo sea fiel al pensamiento único.

#7 Alguien, BCN, 11/03/2018 - 16:39

Indepes haciendo csoas de indepes:
Albert Solé: “Es doloroso que te acusen de antipatriota por no ser independentista”

#6 Kropotkin, Vich con h, como debe ser, 11/03/2018 - 16:31

Que no, que en el original catalufo era "tu espada".... "Soler vigila tu espada", que te la quiere robar el Cid Arribador (para dársela al inesito Primo del Rivera), juas, juas, juas....

#4 José Quinta, LH, Tabarnia, España, 10/03/2018 - 11:16

No sé qué tendencia política tiene el periodista ni el estilo o nivel de sus artículos pero encuentro vomitivas estas amenazas.

#3 xavieret, Bcn, 09/03/2018 - 19:39

L Albert Solet Bufí és el periodista més divertit del panirama català.Animo a totothom a que els segueixin a diari de girona