Publicitat
Societat · 2 de Març de 2017. 18:44h.

Amenaces de mort al secretari d'Universitats de la Generalitat

Cartells tacats de 'sang' amb el lema "últim avís, recorda que ets mortal"

Amenaces de mort al secretari d'Universitats de la Generalitat

Pancarta amb el rostre d'Arcadi Navarro i amb el text: "Últim avis! Recorda que ets mortal"

El grup d’estudiants que han actuat de piquets a la Universitat de Barcelona han amenaçat de mort al secretari d’Universitats de la Generalitat, Arcadi Navarro. Els joves han penjat en una de les barricades un cartell amb un dibuix del seu rostre on es podia llegir “últim avis, recorda que ets mortal”.

Navarro ja va ser amenaçat el passat 21 de febrer a la UAB . Un grup d’encaputxats va penjar una pancarta similar amb el mateix lema, després de fer una cercavila.

L’equip de govern de la UAB va condemnar aquestes amenaces. Van dir que era “intolerable l'amenaça de mort a les persones". Malgrat tot, donaven suport a les reivindicacions dels estudiants: "La UAB, i el seu equip de Govern en particular, dona suport a la reivindicació de la rebaixa de les taxes i, per tant, entén les mobilitzacions en defensa d'aquesta baixada".

En un comunicat, afegien que “no hi ha res que legitimi els comportaments que un grup d'estudiants ha tingut avui al campus”. "No hi ha cap raó per defensar la universitat pública fent destrosses. No acceptem la presència d'encaputxats al campus. Les persones defensen les seves posicions donant la cara", van reblar.

Pancarta penjada a la UAB al febrer

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#13 botifler1914, Sinitaca, 03/03/2017 - 10:58

L’equip de govern de la UAB va condemnar aquestes amenaces...... dejaros de rollos y pedir que la policia entre en el campus.

#12 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 03/03/2017 - 09:50

Revolució dels somriures? No me parece que pretendan provocarle un ataque de risa. Lo único positivo es que se quitan la careta y hasta los más adoctrinados podrían dejar de recitar mantras y empezar a cuestionar las cosas.

#11 Pepon, Bcn, 02/03/2017 - 23:11

La universidad convertida en un estercolero por los batasunos made in Catalonia... Otro éxito del prusés y del nacionalcatalanismo.

#10 Paganini, Bcn, 02/03/2017 - 22:59

Esto se acaba expulsando de la universidad a estos vandalos ....delincuentes.

#9 Alejandro, Barcelona, 02/03/2017 - 22:48

¡¡Eh,!!!Cuidadín, cuidadin, que si las amenazas vienen de los indepens, es LIBERTAD DE EXPRESIÓN, ¡¡ no fotem!! Dentro de poco saldrá la Forca diciéndolo.