Societat · 18 de Desembre de 2018. 13:44h.

Amenaces de mort en plena Autònoma

"Agafarem les pistoles i us rebentarem el cap", diu un independentista a unionistes

Un estudiant independentista s’ha apropat a la carpa que plataforma “S’ha acabat” -formada per antics integrants de Joves de Societat Civil Catalana- ha instal·lat a la plaça Cívica de la Universitat Autònoma de Barcelona i els ha amenaçat de mort: “agafarem les pistoles i us rebentarem el cap, fills de puta”.

Això ha passat després que aquest jove s’hagi apropat a la carpa, que lluïa les banderes d'Europa, Espanya i Catalunya, i hagi escopit als peus d'un dels membres de la plataforma unionista, els hagi acusat de "provocar" i els ha qualificat de "feixistes".

D'altra banda, una cinquantena "d'antifeixistes" s’ha concentrat enfront de la carpa amb una pancarta “s’ha acabat = JSCC, no ens enganyeu, amics dels feixistes”. Els joves també han rebut crits de “l'Autònoma serà la tomba del feixisme”, “fora, fora, fora; la bandera espanyola” i també els hi han cantat els Segadors amb els punys alçats.

Publicitat
Publicitat

55 Comentaris

Publicitat
#55 iñigo, castelló, 19/12/2018 - 12:38

Espero que estas amenazas grabadas terminen en una ejemplar sentencia. No se puede jugar con fuego.

#54 Pep, Sevilla, 19/12/2018 - 11:46

Fascista usando la palabra, y un antifascista amenazandole con un tiro en la cabeza hasta reventarsela, el mundo al reves en este pais.

#53 Menjamela Grandi, Anapurna, 19/12/2018 - 11:37

Y por cierto: si el greñas este fuese mi hijo le metía una antifascista somanta de palos que se le quitaban rápido las ganas de hacer el giligudari por ahí. Aunque visto el especímen, me puedo imaginar como deben de ser los progenitores.

#52 Menjamela Grandi, Anapurna, 19/12/2018 - 11:28

Un "hombre de paz". Como Otegui.

#51 Montesquieu, Barcelona, 19/12/2018 - 10:27

Ja veiem com es respecta la pluralitat a la UAB. Cap problema amb que tota la universitat estigui plena de pintades independentistes, però quan es planta una carpa amb ideologia contraria és una provocació. Cap dubte de quin bandol és el totalitari?