Publicitat
Societat · 13 de Novembre de 2011. 11:05h.

Americans for Catalonia

Un estudiant vol "crear consciència sobre les lluites entre Catalunya i Espanya"

Americans for Catalonia

Peter, estudiant universitari de West Georgia

Un estudiant americà de West Georgia ha crear un canal de youtube sota el nom 'Americans per Catalunya' per "crear consciència sobre les lluites entre Catalunya i Espanya". Peter fa la seva presentació en català: "Hola, com va? Sóc el Peter dels Estats Units i sóc un americà per Catalunya".

L'estudiant explica que "Catalunya es una comunitat autònoma d'Espanya que durant mots anys ha patit l'opressió del govern espanyol. La cultura, la llengua, els hi han pres els diners" i afegeix que arrel d'aquesta situació "volen ser independents d'Espanya".

També expressa que per la seva universitat hi passen molts estudiants internacionals entre els qual hi també hi ha molts universitaris catalans. Per últim, Peter acaba amb una pregunta per engegar un debat al seu canal: "Viva Espanya o Visca Catalunya?". Peter s'acomiada en català amb un "adeu i fins aviat".

Publicitat
Publicitat

83 Comentaris

Publicitat
#53 jose, Malaga, 10/11/2015 - 00:24

menos llorar por la independencia cuando sois la comunidad autónoma que más recibis del fondo autonómico de liquidez pedirle cuentas al Arturito Más que se gasta el dinero en embajadas y tonterías pa la independencia Arriba Espa?a alzad los brazos hijos del pueblo español que vuelve a resurgir

#52 draconel, vila-real, 16/11/2011 - 15:42

jo prefereix cridar-lo ètnia cat-parlant ,presisament per que abarquem molts territoris,sardenya,frança,valentcia,balears i la propia catalunya:
benim de l'epoca del imperi roma i encara som aci i ho som per la identitat que vam desarrollar en aquell tems llunya i que sempre em defesat i defensem.

#51 angel, cardedeu, 16/11/2011 - 12:05

m´alegro molt aquet noi.

#49 Arruabarrena, Barcelona, 15/11/2011 - 15:32

Así... ¿censura? No lo esperaba, la verdad.

#48 alicantino, alicante valencia españa, 15/11/2011 - 09:58

#46.1

Lo que tú me digas a mí personalmente me la suda; lo único cierto en todo esto es lo que expreso en mi comentario. ¿En qué parte consideras que estás? - Y éste que pone Alacant, no debe ser más tonto porque no se entrena. Hay que ver todo lo que es capaz de alimentar el pan.