Publicitat

Pablo Iglesias i Rafael Ribó coincideixen en veure "la ultradreta" infiltrada a la Policia

Amics per sempre

El líder de Podem, Pablo Iglesias, afirma en una entrevista a La Vanguardia que "és evident que la ultradreta tracta d'infiltrar-se en la policia". "Defensar la policia és també assenyalar quan es produeixen actuacions o situacions injustificables", apunta.
 
Les denúncia del líder de Podem coincideix amb la del Síndic de Greuges, Rafael Ribó, que dies enrere va sol·licitar a el Departament d'Interior que analitzés la presència de l'"extrema dreta" dins dels serveis de seguretat de país i que elaborés un "estudi similar "respecte dels Mossos.

"No és justificable que un membre de les UPI es faci un selfie amb algú que té una ordre d'allunyament per assetjar la meva família per odi ideològic. I dir això és precisament defensar a la policia", afirma Pablo Iglesias.

"És evident que la ultradreta està intentant infiltrar-se en sectors de la policia i ignorar això és d'una enorme malaptesa en termes democràtics. En cap país d'Europa es tolera", sosté.

Pablo Iglesias, oblida, però, el cas de l'militar José Julio Rodríguez, que exerceix el càrrec de secretari general de Podem en el municipi de Madrid. Rodríguez va ocupar el lloc de cap de l'Estat Major de la Defensa entre 2008 i 2011.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#21 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 28/04/2021 - 02:35

Aquet Iglesias es un trompeta violent.

#20 Andreu, Mataro, 27/04/2021 - 15:38

Els que coneixem el genocidi silenciós que hi ha a Venezuela sabem que els còmplices de la dictadura com Pablo Iglesias i el seu combo de missa diària, són tant d'esquerres com la verge del Santísimo socorro.

#19 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 27/04/2021 - 14:32

Los hay,por supuesto.Al igual que hay comunistas y reaccionarios que maquinan en grupos de telegram.
Lo importante es que no actúen ante la violencia y acoso incívico e irresponsable en manifestaciones,normal;a Pablo le gusta la violencia.Lástima que la Vanguardia no lo consisera un problema para la salud mental de la ciudadanía.

#18 Marcial Heredia, en el mercadillo falta gente, 27/04/2021 - 13:38

A ver si hay suerte y pablito lo suma a su equipo. Medio siglo en política y 17 años de síndico en funciones piden a gritos un cambio de aires, aires de la sierra. Nada le ata aquí, de su generación no queda nadie, quizás el tete, pero éste es harina de otro costal.

#17 botifler1914, Waterpus, 27/04/2021 - 13:12

Dos personajes tétricos.
No se cual llegará antes al infierno, empiezo a pensar que Ribó nos enterrará a todos desde su puesto de defensor contra el pueblo.