Publicitat
Societat · 13 de Maig de 2011. 15:51h.

Amnistia Internacional justifica el burca

Rahola "al·lucina" amb la portaveu perquè "feia temps que no sentia un discurs tan naif"

La periodista Pilar Rahola ha mantingut una picabaralla amb la portaveu d'Amnistia Internacional, que ha defensat a Els Matins de TV3 l'us del burca i el nicab. "Estic al·lucinant, feia temps que no sentia un discurs tan naif en un tema tant delicat", li ha etzibat Rahola.

També li ha retret que "feu política, fa temps que feu política, i d'extrema esquerra". "El burca no té res a veure amb una tradició centenària, és un element de domini de la dona", ha opinat, a més d'afegir que "em sembla brutal que consideris que una presó textil és un acte de llibertat".

La portaveu, al seu torn, li ha retret que "hem de tenir una visió ample". "És llibertat d'expressió i llibertat religiosa", ha afirmat, a més de considerar que "la manera de vestir és una senyal d'identitat".

"Són drets humans", ha reiterat, extrem que no ha compartit Rahola, que li ha demanat "parla'm dels imams i del salafisme". "No reconec Amnistia Internacional", ha lamentat.

Imatge d'una dona amb burca
Publicitat
Publicitat

60 Comentaris

Publicitat
#43 Dani, Barcelona, 16/05/2011 - 16:52

Carrasclet, informa't millor. Amnistia Internacional NO rep ni un euro de les administracions públiques ni d'Hisenda, ni de governs i partits polítics. I jo no entenc que defensi el burka sinó que simplement no veu clar que la prohibició general sigui la millor manera d'afrontar el tema.

#42 Carrasclet, Girona, 16/05/2011 - 13:33

És que per Amnistia Internacional, els drets humans només son els drets de l'home (sexe masculí) a les dones que us donin pel sac. Quins pocavergonyes. Per la propera declaració de la renda ni un euro a les ONGs, especialment les dones, abans que per aquests vividors que s'ho quedi Hisenda.

#41 vetes i fils, rubí, 16/05/2011 - 10:00

http://leonorenlibia.blogspot.com/ Amnistia que deixi de boicotejar aquest blog, i que deixi d'insultar a les persones que hi col·laboren. I primer que aprenguin què són els drets humans, i també què és la resolució 1973.

#40 Fred, Barcelona, 16/05/2011 - 00:39

Que s'ho facin mirar aquest d'Anmistia Internacional,

#39 Manel Ferran, Barcelona, 15/05/2011 - 22:54

Aquesta mateixa gentota que recolza i defensa el burka són els mateixos que prohibeixen anar per BCN en trajo de bany. Senyors pijo-progres...¡ o tots o ningú. És molt millor veure un cos ben fet que una dona presonera...¡