Publicitat
Societat · 30 de Març de 2012. 12:35h.

Anglada es querella contra l’imam de Terrassa

PxC critica "els col·lectius feministes pel seu silenci"

Anglada es querella contra l’imam de Terrassa

Anglada, amb la querella

El president de PxC, Josep Anglada, s’ha personat en representació de Plataforma per Catalunya per presentar-se com acusació particular contra Abdeslaam Laarusi. Anglada ha assegurat que l’entrada de PxC en l’espectre polític català ha propiciat un canvi en l’actitud d’altres institucions de govern. “Així ho reflecteix la iniciativa de l’Ajuntament de Terrassa i la Generalitat de sumar-se a la presentació d’una querella contra Abdeslaam Laarusi, cosa que PxC va anunciar abans que ningú altre”.
 
Segons el president de PxC “aquest constitueix un episodi més de la intolerància i d’una cosmovisió que qüestiona principis inherents a la persona a les societats europees com el dret a la integritat i el respecte a la dignitat humana”.
 
"A la querella demanem que la responsabilitat no caigui només en l’imam, sinó també en els gestors de la mesquita. Aquesta és la gran diferència entre la nostra querella i la presentada pel fiscal Miguel Ángel Aguilar, que únicament imputa l’imam", ha indicat
 
El president de PxC s’ha mostrat sorprès perquè “els grups feministes no han manifestat la seva repulsa a les abominables declaracions de l’imam, quan aquests col·lectius haurien de ser els primers en alçar la veu com a defensors de la igualtat de drets entre les dones i els homes que són”.
 
Igualment ha qualificat de reprovable el fet que “els partits de l’anomenada esquerra progressista no hagi condemnat els sermons de l’imam”, i els ha assenyalat directament com a “còmplices que amb les seves irresponsables polítiques de portes obertes, a Catalunya hi hagi enemics públics com Abdeslam Laarusi estenent els seus missatges d’odi”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 LOLA, BARCELONA, 31/03/2012 - 10:59

Aquest home (Anglada), es un avançat de la època!!

#3 Fernando Soria, Terrasa, 30/03/2012 - 20:54

Anglada es un tio de puta madre. Los de PxC los teneis bien puestos. Adelante por Cataluña y por España !!!. Sou collunuts.

#2 Almogàver , La Sagrera , 30/03/2012 - 15:00

Ja s'han creuat dos talibans.

#1 Carles, Barcelona, 30/03/2012 - 14:07

Anglada et el millor. Estem amb tu.