Publicitat
Societat · 3 d'Abril de 2016. 18:35h.

Anglada fa pinya amb l'unionisme

Afirma que Puigdemont "està enganyant a tot el poble de Catalunya"

Unes tres-centes persones segons la Guàrdia Urbana, s'han concentrat a plaça Espanya, convocats pel Moviment Cívic Espanya i Catalans, sota el lema "Som els catalans lleials a Espanya". La protesta s'ha realitzat per tercera vegada des de principi d'any i ha comptat amb la presència del president del Front Nacional Identitari, Josep Anglada.

Les persones han exhibit banderes espanyoles i alguna catalana durant la manifestació i s’han sentit crits com ara "Espanya, unida, mai serà vençuda", "ser Espanyol és un orgull", "Catalunya és Espanya”, “independentistes anticatalans”, "Catalanitat és Hispanitat" o "Pedro Sánchez traïdor".

Anglada ha criticat el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i ha manifestat que "li queda poc temps per continuar sent president" perquè considera que "està enganyant a tot el poble de Catalunya". "Sap que no hi haurà independència", ha reblat.

El líder ultra creu que a Puigdemont el "van posar a dit" i ha indicat que "no crec que sigui el pròxim president". "CDC cada dia va a menys" i, segons ha dit, "podria ser que desaparegués".

Finalment, ha reclamat que "Catalunya i Espanya dialoguin" perquè "Catalunya necessita Espanya i viceversa". "Units podem ser un gran país com sempre ha sigut", ha conclòs.

Josep Anglada

Manifestants, a la plaça Espanya, amb banderes espanyoles

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#15 Jordi B., L'H, 04/04/2016 - 20:39

Mala companyia l'Anglada, no el voldria jo al costat nostre. En fi, esperem que estigui de la banda que estigui, el seu partit sempre sigui residual.

#13 Jaime, BCN, 04/04/2016 - 10:20

Gracias por asistir ayer en Barcelona Sr. Anglada. Fue un placer poderle saludar personalmente

#12 Casper, Bcn, 04/04/2016 - 10:12

Yo les regalo a los separatistas al Sr. Anglada y los suyos.

#11 Assumpció , VIC , 04/04/2016 - 08:59

A mi personalment no em preocupa que Anglada no sigui independentista i es manifesti per això, això no és ser mal català, ser mal català és pretendre donar la nacionalitat a immigrants o prometent mesquites a canvi del vot per la independència, Espanya no és el meu problema , l'islamisme si.

#10 ¡¡¡¡¡My Day, My Day !!!!!!, Salt, 04/04/2016 - 08:50

Sr. Anglada, no s´oblidi de Salt. Un poble amb un 70% d´imigració. Aquí hi té molt a fer.