Societat · 2 de Gener de 2011. 14:31h.

Anglada renega dels primers catalans del 2011

El líder ultradretà només felicita els pares del primer nadó "no musulmà" de Girona

Anglada renega dels primers catalans del 2011

Jasmine, primera catalana del 2011

Plataforma per Catalunya, en un comunicat, ha lamentat que "el dia 1 de gener coneixíem com cada any la identitat del primer nadó català de l'any, aquesta vegada es diu Jasmine ha nascut a Mataró i és el cinquè fill de Fatiha i Mohamed, per descomptat d'origen marroquí, el nadó i els seus pares han rebut la visita del Conseller de Salut Boi Ruiz que els ha promès ajudes a dolls malgrat no rebre ja el xec bebè de ZP".

"A més, el primer nounat de la província de Tarragona d'aquest any és un nen, Belkhir, de família marroquina, que ha nascut a les 00.17 hores de part natural amb ajuda d'espàtula a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa i el primer bebè de l'any a la província de Lleida és Kaasem i ha nascut a l'Hospital Arnau de Vilanova. Kaasem és el tercer fill d'una família d'origen algerià", assenyala.

"Tan sols el primer nen nascut a la província de Girona no serà musulmà, es diu Iván, de Santa Coloma de Farners i ha nascut a l'Hospital Sant Jaume de Calella. El part ha estat natural i el nen ha pesat 3,340 quilos. Des de Plataforma per Catalunya (PxC) volem donar la benvinguda a aquest món a Iván i donar-li la nostra més sincera enhorabona als seus pares i familiars", expressa.

El president de PxC, Josep Anglada, ha manifestat que “aquesta notícia que per a alguns pot resultar simbòlica és molt aclaridora del que està passant a les maternitats de Catalunya dia rere dia”, i ha afegit que “no fa falta ser molt espavilat per comprovar que la identitat catalana corre un seriós perill si tot continua igual, la població musulmana creix a un ritme molt superior a l'autòctona i això ens portarà sens dubte unes conseqüències nefastes per a la nostra cultura i identitat”.

Des de PxC "volem donar un toc d'atenció al nou govern d'Artur Mas perquè prengui nota i incentivi i ajudi a la família autòctona i tradicional, malgrat que poca cosa esperem d'un líder que s'ha dedicat durant la campanya electoral a donar mítings exclusius i “vips” per a immigrants i ha imprès el seu programa en àrab a fi i efecte d’esgarrapar quatre vots”.

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#37 Joan, Salou, 04/01/2011 - 15:28

L'Anglada no s'ha enterat de res. El que va passar evidenciia el racisme que hi ha al país, que jo hi estic d'acord. Passaven de les 12 de la nit i els catalans que tenien un nen li demanaven el favor al metge pq poses que naixia el dia abans i cobrar els 2500. Quan ho va demanar el moro li van dir

#36 Ivan, BCN, 04/01/2011 - 14:44

Jo renego dels feixistes.
Millor un marroquí que un facha!

Papers pel teu poble ANGLADA!

#35 Fran, Llinars, 04/01/2011 - 11:18

Com Cat es La Meca d la subvencio i abunden tants pijoprogres integradors,els hi proposso q tots deixem d parlar catala i castella i adoptem l´arab com a llengua oficial?si ho reivindiquen ells tenen tot el dret,van estar aqui abans,no?i com ara estan tornant....

#34 Carles, Sant Celoni, 04/01/2011 - 11:08

Ahora somos autóctonos, como la flora y la fauna...

#33 ana, vilanova i la geltru, 04/01/2011 - 10:02

elquemedalagana , si tanto te molesta que estemos contra los nacimientos de los musulmanes , quiza deverias plantearte el ser tu en irte a marruecos , estos moros ni son ni seran catalanes ni españoles , lo que tendrian que hacer los mandatarios es fomentar los nacimientos de las familias autoctonas