Societat · 20 de Desembre de 2020. 10:39h.

"Anna Grau s'ha equivocat"

Manuel Trallero: "S'ha d'anar amb molt de compte quan algú es fa la víctima"

"Anna Grau s'ha equivocat"

El periodista Manuel Trallero ha afirmat que la periodista Anna Grau "s'ha equivocat" i ha manifestat estar "més que fart de les víctimes". Trallero, en l'entrevista setmanal que concedeix a e-notícies, ha considerat que "s'ha d'anar amb molt de compte quan algú es fa la víctima".

"Fa molts anys que conec a Anna Grau i tinc la més alta consideració per ella, però crec sincerament que s'ha equivocat. Estic més que fart de les víctimes, ho sento" ha apuntat en l'entrevista. "S'ha d'anar amb molt de compte quan algú es fa la víctima. Jo mai a la vida m'he fet la víctima, he disfrutat moltíssim fent de periodista, m'ho passo en gran, el dia que no m'ho passi bé, no ho faré" ha assenyalat Trallero.

El periodista també ha lamentat que es digui que "cal fer fora de les institucions" els independentistes, fent referència a les paraules d'Anna Grau en l'entrevista que va concedir el passat dijous a e-notícies.

"En aquest país hi ha un excés de victimisme, no em sembla normal que algú digui que els hem de fer fora de les institucions. De les institucions no es fa fora ningú, estan allà perquè han arribat allà democràticament, no s'ha de fer fora ningú, només s'ha de guanyar" ha recalcat. Trallero ha considerat que fer un comentari així en democràcia és "infumable".

La periodista Anna Grau va denunciar una campanya d'insults i amenaces que va patir a través de les xarxes socials arran de la seva participació en un programa de TVE en el que va defensar el bilingüisme a l'escola catalana. El copresentador de l'Està Passant i col·laborador de TV3 Jair Domínguez, en una piulada, també va acusar la periodista d'anar "borratxa" durant la seva intervenció a TVE.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Neferu, Barcelona, 20/12/2020 - 19:50

Sr Trallero. Su tipo de periodismo no concuerda con lo que yo considero un periodista cabal 100%. Y no, no estoy de acuerdo en que "de les institucions no es fa fora ningú" Ya lo creo que SÍ, a través del voto, que a eso se refería Anna. Y denunciar las agresiones verbales o físicas NO es hacerse la víctima como ud dice, es defender su dignida

#12 Sergi Sergio, Barcelona, 20/12/2020 - 18:37

Cuando dice echarlos de las instituciones se refiere a echarlos de las instituciones democraticamente, 1º porque es unica forma de echarlos con nuestro voto, yendo a votar todos los que no queremos a esta gente alli y 2º que los partidos constitucionalistas se dejen de batallitas, de egos, de cuentos y se pongan las pilas, empezando por el PSC

#11 Joel, Bcn, 20/12/2020 - 17:57

Anna Grau va dir unes quantes mentides (i ho sap..). Vaig veure la entrevista i...sincerament, parlava d'una manera "rareta", desconec si havia pres alguna cosa o no.....és molt fàcil deixar anar porqueria i.després...ai ai....ara bé, tampoc aprovo els insults...

#10 Tabarnés puro, Barcino, 20/12/2020 - 16:50

Es tan malo ir de víctima, como ponerse estupendo. El Gobierno de la Generalidad o el Síndico de Agravios son instituciones que han sido desprestigiadas y devaluadas por los lazis. Y cuando Anna Grau dice que hay que echarlos de ahí no dice nada que no pensemos millones de catalanes cuyo voto es manipulado mediante la Ley electoral.

#9 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia, 20/12/2020 - 15:59

Están en las instituciones porque han manipulado la educación y la sociedad durante décadas, lo cual de democracia no tiene nada