Societat · 24 d'Octubre de 2009. 16:22h.

Antiavalots, contra pagesos i TV3

Una tractorada a Reus acaba amb incidents

Una tractorada organitzada per la Unió de Pagesos ha acabat amb enfrontaments amb els Mossos d'Esquadra. Els efectius policials han intervingut quan els pagesos han envestit contra la seu del departament d'Agricultura a Reus.

TV3 ha enregistrat els incidents en els quals un mosso ha patit una fractura d'espatlla i diversos manifestants han acabat lesionats pels cops de la policia. En les imatges es veu clarament que els antiavalots han impedit al càmara prendre imatges. L'actuació dels Mossos contra la premsa ja va ser polèmica durant les manifestacions anti Bolonya.

La protesta havia transcorregut amb normalitat fins que a l'arribada a la seu del departament han bolcat un tractor carregat de closques d'avellana. La intervenció dels mossos per impedir aquesta acció ha iniciat els enfrontaments.

El coordinador general d'Unió de Pagesos a Tarragona, Josep Maria Coll, ha assegurat que el conseller del ram, Joaquim Llena, és una "titella de Madrid" i que treballadors del camp "no se'l mereixen".

Una imatge dels incidents. (Foto: TV3)
Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 cabra, terre de l'ebre, 26/10/2009 - 11:32

El que no pot ser es que agredeixin a la Policia i xafin bens inmobles i tallin els carrers el temps que els hi vingui en gana Ja ni ha prou SI NO FUNCIONA EL CAMP PLEGUEU com hem fet tanta gent PROU SUBENCIONS La resta de gent n'estem farts . ASPAVIL

#14 RICARD, REUS, 26/10/2009 - 11:24

ELS QUE TENEN LA CULPA SÓN ELS QUE MANEN ALS MOSSOS .... ES NOTA QUE TENEN MÉS DRETS ELS DE FORA QUE ELS NASCUTS A CATALUNYA I ESPANYA .. UN COP MÉS ÉS EL INCRUBIMIENT DELS INTERESSOS POLÍTICS . ... ÉS QUE ELS PAGESOS NO AN FET PAÍS??

#13 Anna A., Pobres pagesos amb el tripartit chupiguay, 26/10/2009 - 09:42

Les darreres eleccions, a la seu del PSC se sentia la veu indignada d'una senyora que deia: "Hemos perdido por la mierda de los pueblajos" Aquesta sra., que deu de viure de la rifeta Montillera, deu de pensar que els aliments venen de la seu del PSC.

#12 marc, st joan despi, 26/10/2009 - 08:29

que
quan fotarem fora als mossos
osti no creia que ho diria mai pero ..
Viva la guardia civil.

#11 Tià, Paisos Catalans, 25/10/2009 - 23:03

Joan-Vic:lo que dius sobra.Policia,la que sigui,treballadors que han de vetllar que no hi hagi delinquencia;els pagesos defensen el seu lloc de treball per subsistir.Els que els han fet enfrontar han sigut els politics,per tant,qui és culpable i sobren?