Publicitat
Societat · 2 de Juliol de 2015. 21:36h.

Antics legionaris desfilen "contra la Hispanofòbia"

Al crit de "Viva España, Viva el Rey"

Antics legionaris desfilen "contra la Hispanofòbia"

Imatge de la capçalera

La Hermandad de Antiguos Legionarios de Barcelona, Espanya i Catalans, i Som a Temps, s'han manifestat aquest dijous a l’Hospitalet per reivindicar “la llibertat religiosa i contra la hispanofòbia”.

Durant la marxa, s'han sentit crits de “Viva España, Viva el Rei", "Espanya unida mai será vençuda" o “no nos engañan, l’Hospitalet es España”.

La manifestació ha aplegat unes 400 persones, ha estat organitzat per la parròquia de la Immaculada Concepció i en la seva capçalera hi havia una pancarta amb el lema "lliures per mostrar la nostra fe. Religió sí, hispanofòbia no”.

La concentració ha transcorregut des de la porta de l’esglèsia fins la porta del consistori de la localitat. Tant a l'inici com al final de la manifestació han tocat l’himne d’Espanya.

També han reivindicat “respecte a la nació espanyola”, “els seus símbols” i  institucions i “contra el assetjament de l’Ajuntament contra la parròquia”. Quatre furgons dels antiavalots han vigilat els assistents.

Imatge de la concentració

Publicitat
Publicitat

81 Comentaris

Publicitat
#40 Johan, Sants, 04/07/2015 - 08:04

espanioles frascuelo ha muerto! Entiendes? Obriu els ulls de la cara i desperteu, Catalunya és un pais...una nació....lliure!

#39 Lalo Kinast, Barcelona, 03/07/2015 - 19:41

No lo queremos por FACHA, no por católico

#38 josepxicot, Barcelona, 03/07/2015 - 17:28

Es van deixar,el crit cristià identitari de "Visca Crist
el Rei",aqusta monarquia no ès cap garantíaa de la
continuitat en la unitat nacional espanyola.

#37 Albert, Cat, 03/07/2015 - 16:27

¿De debò que és una manifestació de veritat? El lema de la pancarta fa riure. Quina cosa més ridícula i esperpèntica. Recorda aquells numerets que muntava fa uns anys l'Albert Boadella amb la colla dels Joglars.

#37.1 Gramanet, Santa Coloma, 03/07/2015 - 17:20

Esto es sólo el principio. ¿Cuanta gente te crees que iría a las manifestaciones independentistas sin la propaganda en todos los medios y el dinero invertido por una oligarquía de ladrones? El problema es que con tarados mentales como los que leen este panfleto digital hay poco que hacer.

#37.2 Albert, Cat, 03/07/2015 - 17:29

Para Gramanet: ¿Y tu crees de verdad que con un lema tan ridículo como el de esta pancarta la gente normal va a ir a esta clase de manifestaciones? Lo de siempre. Los 4 fachas que votan al PP y los Colono's.

#36 Neferu, Barcelona, 03/07/2015 - 14:31

Sr. Rius: Una opinante mal educada me manda al budel y se lo cosienten publicándolo;yo le contesto en los mismos términos pero con más clase y,NO LO PUBLICAN.
Dónde queda esa objetividad?
¿Acaso tienen Udes. dos varas de medir los insultos? Me parece bien que no se publiquen insultos pero,NINGUNO