Societat · 1 de Març de 2020. 19:49h.

Antillaços en territori hostil

Les brigades contra el procés s'endinsen en la Catalunya indepe

El col·lectiu Unió de Brigades s'ha desplaçat aquest cap de setmana a diferents municipis de la Catalunya interior, i més independentista, per retirar estelades i simbologia a favor de el procés. Les accions les han publicat en el seu compte de twitter, on també han mostrat tot el material retirat.

Els antillaços han retirat d'Amer (la Selva), la localitat de l'expresident Carles Puigdemont, una estelada gegant de la plaça de l'Ajuntament i han tirat a terra una altra bandera independentista que onejava d'un pal, el qual han fet malbé.

En el municipi de Sant Julià de Vilatorta (Osona) ha substituït la bandera independentista que hi havia a l'Ajuntament de la localitat per una bandera espanyola, segons han publicat a twitter els membres d'Unió de Brigades. També han tret una placa que identificava un punt de votació de l'1-O, perquè “l'apologia del delicte no agrada”.

El col·lectiu ha publicat una altra piulada en la que ensenyen tota la simbologia independentista -estelades i pancartes- que han retirat en les darreres dues nits. “Ajuntaments i Generalitat malversen diners públics i prevariquen. Més de 5.000 euros en pancartes i estelades”, denuncien a la xarxa social.

Un membre de l'Associació de Brigades exhibeix una placa de l'1-O que han retirat
Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#4 Genghis, Girona, 03/03/2020 - 14:43

Si ho agafen de cases particulars. Es roba oi?

#3 Llaç groc, cat, 02/03/2020 - 17:00

Ostres , sí , quin home més valent , és un heroi.
Però no han acabat els carnestoltes ?

#3.1 Santi, Barcelona, 03/03/2020 - 10:04

El Carnestoltes es el que estem vivint desde que els sediciosos amb els seus valents protagonistes que declaraven una independencia a les escales del parlament, amb els punys alçats i l'endemà el que portava la veu cantant (el pastisser-boig) va fugir amagat al maleter d'un cotxe, i li seguiren la pànfila de Vic i tota la comparsa de fanatics

#3.2 Llaç groc, Cat, 03/03/2020 - 10:55

Sí , campa lliure el President per Europa

#2 ElBarselono, TARRASA, 02/03/2020 - 10:45

Este es el tipo de heroicidades que necesita Cataluña, si esto lo hiciéramos todos los que nos ha puteado el pruses, el lacismo se acababa mañana. Pero nos tienen muy bien acomplejados para que no hagamos eso. Me ofrezco voluntario por si alguien necesita ayuda para retirar propaganda lazi.

#1 Albert, BCN, 01/03/2020 - 21:18

Hoy y ayer se respiraba buen rollo en Cataluña... los indepefachas estaban en francia