Publicitat
Societat · 22 de Juliol de 2012. 16:36h.

Antisemitisme a Barcelona

Entitats bancàries pateixen inscripcions de "jueus"

Antisemitisme a Barcelona

Sucursal de Caixa del Penedés

Dues sucursals bancàries de Barcelona han aparegut amb pintades de caire antisemita en plena protesta contra els bancs a causa de la crisi. Les dues entitats pertanyen a Caixa Penedès i el Banco Popular i estan situades al carrer de la Indústria cantonada amb l'Avinguda de Gaudí, molt a prop de la Sagrada Família.

Els aparadors de les dues oficines han patit pintades amb la paraula "Juden", en alemany, la mateixa paraula que feien servir els Nazis abans de l'Holocaust, a més de l'estrella de David.

L'estrella de David és el símbol del poble jueu i forma part de la bandera d'Israel. El nazisme l'usava sobre un fons groc per assenyalar els jueus com a marca despectiva, prèvia a l'holocaust.

Sucursal del Banc Popular

Publicitat
Publicitat

135 Comentaris

Publicitat
#41 vicente, Beja, 01/08/2012 - 11:40

Ironia
"Aquests comentaris són opinió exclusivament dels usuaris. No s'admeten comentaris insultants, racistes, ni contraris a la llei. No s'admeten comentaris que no estiguin relacionats amb la notícia."
Aqui fartei-me de ver comentários racistas

#40 Loba, Blanes, 01/08/2012 - 10:25

Menys mal que hi ha persones com pep de Manresa que semblen conèixer més bé la realitat de Israël... En tants altres comentaris (amb la primera pàgina en vaig tenir prou), es nota la desinformació referent a la situació real d'Israël. Penòs.

#39 Yosef , Barcelona , 31/07/2012 - 16:30

Queridos comentaristas, que ignorantes soís!!
Si, es verdad todo lo que escribís, pues dejad de utilizar el dinero, sus tarjetas de crédito, teléfonos mobiles, la penicilina, etc. En fin hagan un verdadero boicot a todo lo judío!!!!!

#38 Oriol, Sant Celoni, 25/07/2012 - 13:38

Són els jueus els que están atacant L'ibex i la prima de risc , ens están robant el nostre futur i els dels nostres fills per debilitar europa i dividir-la ; de cara a preparar un bón escenari per la guerra que volen provocar a l'orient mitja entre Suniitas i Chiitas .
Sabeu quí és George Soros ?

#36 Miquel S, Vic, 23/07/2012 - 23:43

Es revelador que les pintades s'hagin fet a un banc català (al logo hi ha les 4 barres). podria haver-se fet a un espanyol? No. Per ells som jueus pels diners i nazis per la politica. Al 1936 ja varen intentar la associació dels catalanisme amb el judaisme. Sort que varen perdre.

#36.1 Alèxia, Sant Quirze, 24/07/2012 - 11:53

Perdona, jo sóc catalana però a mi no m'hi barregis amb les barrabassades que feu els jueus a l'Orient Mitjà, llençant bombes de fòsfor sobre poblacions civils. Per no parlar del vostres bancs, on pagueu interessos als 0,2% i els cobreu al 32%, com feu els ianquis sionistes de Visa i MasterCard.