Publicitat
Societat · 24 de Març de 2021. 20:21h.

Anul·lat un trasllat als Mossos per cridar "Viva España"

El TSJC dóna la raó a l'excaporal Inma Alcolea davant Interior

Anul·lat un trasllat als Mossos per cridar "Viva España"

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha decretat que el trasllat laboral de l'excaporal dels Mossos d'Esquadra Inma Alcolea a la presó de Puig de les Basses de Figueres (Girona) per falta de "neutralitat política "és il·legal.

Interior va canviar de destinació a Alcolea per exclamar "¡Viva España!" Davant d'una patrulla dels Mossos perquè, segons el Departament, que l'excaporal de la Policia de la Generalitat "no va actuar amb absoluta neutralitat política i imparcialitat que se li requereixen ".

El TSJC ha declarat ferma la sentència del jutjat contenciós que va declarar il·legals les mesures cautelars acordades. Ni la recurrent ni la Conselleria d'Interior van impugnar aquesta sentència, de manera que l'alt tribunal declara ferma aquesta resolució.

Aquesta no és la primera ocasió que Inma Alcolea ha acudit a la justícia per defensar la seva innocència. Al juliol de l'any 2020, el TSJC va obligar la Generalitat a retornar-li els salaris que va deixar de percebre mentre va estar 16 mesos sota mesures cautelars. Al febrer d'aquest any, el jutjat contenciós

També ha portat a la Fiscalia Provincial de Girona a Albert Donaire, agent de la Policia Autonòmica i activista independentista per un possible "delicte d'amenaces" i per un "delicte contra la intimitat". Al seu torn, Donaire, per la seva banda, denuncia "persecució i coaccions".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Viva España y Visca Catalunya, Barcelona, 25/03/2021 - 15:20

La tara mental de algunos, demasiados, es preocupante. Decir Viva España y decir Visca Catalunya es falta de neutralidad? Claro, lo neutro es insultar a la patria que es lo que hacen todos los diputados independentistas.

#11 Rasca, Castelldefels , 25/03/2021 - 11:24

De momento TODOS los juicios lo ha ganado Alcolea...Ahora salir y decir que los jueces son franquistas....

#10 Mel, Sant Cugat del Valles, 25/03/2021 - 10:12

Enhorabuena, Inma.

Es usted un ejemplo para mi.

#9 Catanyol, Palafrugell, 25/03/2021 - 09:57

Me pregunto en que lado del espectro político está decir "Viva Eapaña"...cuando deberia de ser lo mas normal en este pais decirlo ...por parte de la ciudadania y por parte de sus CCFFSE.
Pero aqui en Cat han convertido esa palabra en tabú y en motivo de persecución ideológica.
Cataluña es España por muy mal que le siente a muchos.
Amén.

#8 Benet S., Barcelona, 25/03/2021 - 08:26

L'exemple de l'Inma Alcolea es digne d'elogi i caldria que tots els altres membres d'aquest cos seguisin el mateix procedir i portar davant la Justicia a tota la banda de delinquents que tenen segrestades les institucions:
https://www.dolcacatalunya.com/2021/03/ha-visto-esta-glorificacion-del-delito-en-la-porteria-del-departamento-de-interior/