Publicitat
Societat · 24 d'Agost de 2019. 09:15h.

Anuncien un "cop d'estat" a Catalunya per la Diada

Amb assalt al Parlament i declaració unilateral d'independència

Una persona que es defineix com el "líder del Moviment Pro-Independència de Catalunya" ha anunciat un "cop d'estat" a Catalunya per la Diada en un vídeo publicat al seu compte de Twitter i ha assegurat que assaltaran el Parlament i faran una declaració unilateral d'independència.

"L'11 de setembre farem les accions oportunes per assaltar el Parlament i donar un cop d'estat per arribar a la independència de forma unilateral" ha afirmat com a líder del moviment "#EnsVeiemAlParlament".

També ha manifestat que "tots els partits i moviments cívics, com Òmnium i ANC, no volen la independència i treballen per Espanya" i, en aquest sentit, ha denunciat que "el seu pla és allargar aquest procés per arribar a un referèndum trampa, com va passar a Escòcia, i fer-nos perdre el referèndum i oblidar-nos de la independència".

Finalment, assegura que "aquest 11 de setembre començarà la independència" i insisteix que "cal fer una acció molt forta perquè siguem vistos a tot el món i demostrar que anem de veritat per la independència". "Anirem a assaltar el Parlament, som prous per fer-ho, però si algú vol unir-se, m'ha d'enviar un DM. Visca Catalunya lliure!", conclou.

El mateix usuari ja va explicar el passat 16 d'agost en una conversa a Twitter que "nosaltres som més de 600 persones que anirem armats per assaltar el Parlament" i va afegir que "portem tres mesos preparant-ho tot".

Publicitat
Publicitat

152 Comentaris

Publicitat
#123 Javier Cantarellas Pascual, Palma de Mallorca , 29/08/2019 - 23:47

¿Este es el gran nivel mental cargado de SENY de los de la RAZA SUPERIOR CATALAN-ARIA sepaRata?
¿y tienen todos este careto de lenguado adormilado? ..Sí, y peor, véase Junqueras, Pujol etc etc y un largo etcétera.
RASSA SUPER SUPERIOR...HEIL TORRA!

#122 Marcel Ramon, Barcelona, 27/08/2019 - 21:35

Crec que he vist a aquest tio cridant "A por ellos", crec que es una trampa del CNI, per que surtin a la llum tots i totes els voluntaris, que en un moment donat quant es convoqui de veritat, puguin ajudar a fer la independència......Encara no saben com varen arribar las urnes, ni si varen arribar plenes o buides. No caigueu en la trampa...........

#121 Sergi Sergio, Barcelona, 27/08/2019 - 16:42

Una muestra mas de la cantidad de tarados que circulan por aqui, da pena verlo.

#120 Agustino, Barcelona, 27/08/2019 - 08:39

Este es el típico mindundi que lo pones delante de un guardia civil y entra en estado de descomposición intestinal con urgencia de lavabo.

#119 Kropotkin, Vic, 26/08/2019 - 22:58

A mi me da la impresión de trifálico incurable... Jua, jua, jua,...