Societat · 3 de Juny de 2011. 17:21h.

Anuncien una querella contra Felip Puig

"Per l'atac injustificat i desproporcionat a ciutadans no violents a Plaça Catalunya"

Anuncien una querella contra Felip Puig

Felip Puig, en una foto d'arxiu

L'advocat Josep Jover ha anunciat que dilluns presentarà una querella criminal contra el conseller d'interior, Felip Puig, i contra els alts comandaments dels Mossos d'Esquadra "per l'atac injustificat i desproporcionat a ciutadans no violents a Plaça Catalunya el passat 27 de maig del 2011".

Jover representa Àngel Badia, empresari i doctor en Noves Tecnologies per la Universitat de Phoenix, que és un dels acampats al centre de Barcelona. La querella serà presentada amb caràcter individual però l'advocat ha indicat que "és una acció oberta i lliure on qualsevol altre ciutadà o resident s'hi pot afegir, amb el seu DNI o NIE dintre d'uns dies al seu jutjat o comissaria de policia més propera" quan se sàpiguen les dades del procediment i el número de jutjat.

L'advocat de Badia va aconseguir el passat mes d'octubre l'anul·lació del canon digital per empreses i professionals al Tribunal de Justícia de la Unió Europea.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#18 Xavi, Catalunya, 04/06/2011 - 19:27

Més ma dura contra aquests okupes de Pl. Catalunya. Això és el que cal i és el que volem la majoria silenciosa.

#17 Paulino, bcn, 04/06/2011 - 18:33

Aquests xixarel·los encara no han vist la policia repartir de debò.

#16 Isabeleta, Barna, 04/06/2011 - 18:32

Si a la Pl Catalunya hi hagués un campament de gitanos no es toleraria. El que hi ha és un campament d'okupes antisistema i això és guai del paraguai.

#15 josep m., la seu, 04/06/2011 - 15:39

Si els envien els gendarmes francesos, sabran el pa que hi donen. Ah¡ i ja es podem queixar a qui vulguin, que un bon grapat d' hosties no els hi treura ningu. Als paisos democratics de tota la vida, els drets son per las gent que compleix le normes.

#14 sergi, Barcelona, 04/06/2011 - 06:51

És meravellós veure això, El triomf del capital, del 5% de la població sobre la resta. que com es veu amb els comentaris que surtenaquí, estan contents de ser uns miserables. Percentatge d'emprenadors amb depressió = 80%. Felicitats, i.......