Publicitat
Societat · 12 de Desembre de 2017. 12:39h.

Apallissen un català a Saragossa per portar tirants d'Espanya

La víctima està en estat de mort cerebral després de ser colpejada al cap amb una barra de ferro

Apallissen un català a Saragossa per portar tirants d'Espanya

Víctor L., de 55 anys, està en mort cerebral a causa de l'agressió soferta el passat dia 8 per part de dos joves que el van atacar per l'esquena i li van colpejar al cap amb una barra de ferro, segons informa El Heraldo de Aragón. El seu estat és irreversible donada les gravíssimes lesions cerebrals causades i, segons han comunicat els metges als seus afins, el fatal desenllaç és imminent.

La víctima, natural de Terrassa (Barcelona) però veí de Saragossa des de fa anys, va ser colpejada al carrer d'Antonio Agustín, al costat de Heroísmo, per dos joves que prèviament s'havien ficat amb ell per portar uns tirants amb la bandera d'Espanya.

Els tres havien coincidit cap a les 2.30 a discobar de la zona, molt freqüentada els dijous per ser el dia de l'anomenat 'juepincho'. Pel que sembla, dins del local van creuar unes paraules en relació a les seves respectives ideologies, van començar a discutir i li van cridar "fatxa". Ell, segons els seus amics, va contestar als insults i va decidir marxar del bar.

Però quan Víctor L. va abandonar el local, els dos joves van sortir darrere seu i un d'ells el va colpejar per darrere amb una barra de ferro, tot i que també podria tractar-se delseinet d'una bicicleta, segons van explicar els seus amics.

Tot i que el propietari del local es va adonar que anaven a per ell i el va arribar a advertir a crits del perill, quan Víctor es va voler tornar ja no es va poder defensar i va caure desplomat a terra a causa del violent cop. Un cop a l'asfalt i totalment indefens, els dos agressors li van donar encara diverses puntades de peu al cap i van fugir del lloc amb les seves respectives parelles.

"Quan jo vaig arribar al lloc, els serveis sanitaris d'emergència li estaven reanimant, però ja no van poder fer res per ell", va explicar ahir un amic. Víctor L., un home fort i corpulent, va ingressar a l'hospital Miguel Servet amb un sever traumatisme cranioencefàlic. Els metges van observar que presentava quatre coàguls en el cervell i van decidir induir un coma per descomprimir la zona. Tot i les cures mèdiques, ahir van comunicar a la família el seu estat de mort cerebral.

Després de conèixer els fets, la policia va obrir una investigació, de la qual s'ha fet càrrec la Brigada d'Informació de la Direcció Superior atès que els autors semblen ser radicals d'esquerra o fins i tot poden pertànyer a algun grup antisistema. Els agents van comptar amb l'ajuda de testimonis que els van donar la suficient informació per saber que un dels agressors havia pagat amb una targeta dies abans en un bar de la zona.

Al final, les gestions policials practicades durant els tres dies següents van donar com a resultat la detenció d'un dels agressors, la identitat del qual no ha transcendit. De moment es desconeix si es tracta de l'autor material del cop propinat amb la barra de ferro al cap o del que després li va clavar puntades quan era a terra.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#16 155, Sant boi , 13/12/2017 - 02:02

Saldrá Echenique justificandolo con que la víctima era un nazi y que el detenido (el mismo que dejó tetraplejico a un urbano)es inocente, fijo.

#15 Mesetariaycatalana , Sabadell, 12/12/2017 - 23:56

Acabo de leer que el agresor había pasado 8 años en la cárcel x dejar terapléjico a un guardia urbano en Barcelona. Luego se fue a vivir a Zaragoza.Un caso del que se hizo un documental "Ciutat Morta" en el que se decía que había sido un montaje policial (acusaban Esquerra, Podemos). Abogado defensor el mismo que Serret y Comín... Sin comentari

#14 T Creus, Corruptaluña 3 % - 4 %, 12/12/2017 - 18:48

Me acaba de llegar la noticia al móvil: ha fallecido.

#14.1 Rodejet, Barcelona, 12/12/2017 - 18:55

Que descansi en pau. No hi ha cap ideologia que mereixi la mort d'una persona.
Espero que siguin detinguts els criminals que l'han matat.

#14.2 Ramon, Terrassa, 12/12/2017 - 21:17

Gràcies. Amb aquestes paraules em tornes la fé en l'èsser humà.

#14.3 La cabra tira al monte, Ciutat Vella, 12/12/2017 - 23:14

http://www.elperiodicodearagon .com/noticias/aragon/detenido- muerte-zaragozano-ya-cumplio-n ueve-anos-prision-dejar-tetrap lejico-guarda-urbano-barcelona _1249510.html. Rodrigo Lanza, célebre activista okupa, su caso se hizo célebre con un documental ‘Ciutat Morta’, que denunciaba un supuesto montaje policial y judicial, su abogado era Gonzalo Boye

#14.4 Alejandro, Barcelona, 13/12/2017 - 01:11

Pues parece Rodejet que quien lo ha matado es de tu cuerda, un antisistema indepen catalán, de Barcelona, con antecedentes por dejar tetrapléjico a un policía.
Mis condolencias a su familia y espero que se pudra en la cárcel. por asesino.

#14.5 Benito, Bcn, 13/12/2017 - 03:17

Com t'ha arribat, pel grup de Whatsapp de la Falange?

#14.6 pepe.----, andorra, 13/12/2017 - 14:29

benito...¿y si asi fuera cual seria el problema? en España hay libertad de expresion y pensamiento mientras se respeten las leyes y tienen el mismo derecho a pensar asi tanto los comunistas como los de falange, por cierto ¿De q falange hablas? pq todo el mundo sabe en España q estos grupos estan infiltrados por la policia al maximo.

#13 Pepón, Bcn, 12/12/2017 - 17:46

En siete años el asesino vuelve a estar en la calle. Que si homicidio involuntario, que si tal tal y tal y ale. Cuando uno golpea con una barra en la cabeza y luego da puntadas de pie a la víctima debería ser condenado por ASESINATO.

#12 botifler1914, Sinitaca, 12/12/2017 - 17:42

Pobre hombre, los agresores a la cárcel por muchos años.