Publicitat
Societat · 3 d'Octubre de 2019. 17:02h.

Aprimar-se fins a la independència

Un independentista es declara en vaga de fam

L'activista David Raventós, que ja va fer una vaga de fam per la independència l'any 2016, n'ha iniciat una segona -itinerant-. Aquest dijous, que ha estat el primer dia que s'ha reivindicat a les portes del Parlament, ha estat identificat per agents dels Mossos d'Esquadra -assegura-.

David Raventós ha manifestat que"l'objectiu de la vaga és la independència, que arribarà només de la mà del poble, a través del partit que ell mateix ha creat -Directe 68-, perquè afirma que tots els partits que hi ha dins el Parlament no la volen. "No serveix de res tenir milions d'independentistes si dins de la cambra no hi ha cap" lamenta. En tres dies Raventós ja s'ha aprimat tres quilos.

"Un altre dels objectius de la vaga és que com a mínim TV3 emeti el documental 'La mentida', en horari prime time, amb una taula rodona on hi sigui el director i el guionista" ha demanat. "Es tracta d'un documental que en principi pot canviar la història de Catalunya, perquè cap mitjà de comunicació ens ha explicat el cas del referèndum escocès, la situació de Muriel Casals, el meu segrest i tortura o els atemptats de Barcelona".

Raventós ha remarcat "el fet que estigués en vaga de fam l'any 2016, es va utilitzar com a pretext per tancar-me en un psiquiàtric i medicar-me amb drogues potencialment mortals, per tal que abandonés aquesta vaga d'aquesta vaga he pagat un preu molt alt" assegura, remarcant que "em va tancar un jutge espanyol". "Un dels objectius de la vaga és netejar la meva imatge després del meu ingrés psiquiàtric, perquè és fraudulent" ha apuntat.

Publicitat
Publicitat

60 Comentaris

Publicitat
#59 Antoni, Barcelona, 05/10/2019 - 03:37

En Raventós per mi, es un més que persegueix tenir una cadira al parlament per no fer res i cobrar. Sempre anem a parar al mateix punt amb tots aquests que neixen dient que faràn que el que te que canviar no canvii, perquè així si està massa bé sobretot cobrant tinguent una cadira al parlament. Aquesta és la realitat.

#58 Juan Ricart , Ibiza, 04/10/2019 - 21:05

Este pobre friki zumbado lo que quiere es que lo vuelvan a encerrar en el psiquiátrico para atiborrarse de drogas.

#57 pepe, andorra, 04/10/2019 - 14:04

vaya chorrada de noticia.......Hasta el alcázar de los 80 tenia mas información objetiva q los digitales hoy en día....

#57.1 Jaime de Andrade, Pazo de Meirás, 04/10/2019 - 23:48

Joven,métase con El Alcázar todo lo que quiera,pero como se meta con La Vanguardia Española lo mando a Sidi Ifni.

#56 luis, barcelona, 04/10/2019 - 12:52

¿A perdut dos KILOS?.
Vaya merito.. Es lo que debe perder en una buena C. A. G. A. D. A.

No me lo censuréis por favor, que necesitamos reir un poco

#55 luis, barcelona, 04/10/2019 - 12:48

Es que no lo puedo remediar, veo el anuncio y enseguida tengo que abrirlo, ya que un golpe de risa es beneficioso para la salud. Y con lo que esta pasando....
Sinceramente lo recomiendo a todos los internautas de esta pagina