Societat · 25 de Setembre de 2022. 08:48h.

Apunyalaments per la Mercè

Un noi mort a Maria Cristina i un altre ferit al Bogatell

Apunyalaments per la Mercè

Barcelona ha estat escenari de vandalisme durant aquest dissabte a la matinada amb motiu de les festes de la Mercè. Abans un noi ha resultat apunyalat a l'avinguda Maria Cristina amb una arma blanca i ha mort. També al Bogatell, un altre ha resultat ferit.

Grups de persones han protagonitzat a la capital catalana saquejos, aldarulls, trencament de vidres i destrosses de mobiliari urbà i vehicles, tal com es pot veure als vídeos compartits pel periodista Marc Guadilla.

Els actes vandàlics s'han concentrat al voltant de la plaça d'Espanya entre quarts de cinc i les sis de la matinada, quan un cop acabats els concerts, diversos grups de persones s'han negat a abandonar la zona perquè poguessin intervenir les brigades de neteja.

La tensió ha crescut i algunes persones han aprofitat per llançar objectes, saquejar establiments comercials i destrossar mobiliari urbà i vehicles. La situació ha requerit l'actuació policial. El vandalisme ha tingut lloc a la mateixa zona on l'any passat un macrobotellot va acabar amb greus destrosses.

Publicitat
Publicitat

56 Comentaris

Publicitat
#47 Plack ! Crack !! Guantes !!!, , Gotham City, 26/09/2022 - 18:59

Plack ! Crack !! Peff !!
¿Lo oyen? Ese ruido de huesos aplastados. Es música. Si hubiera seguido mi verdadera vocación que era la de ser policía antidisturbios hubiera llegado lejos.
Esos peinados de broccoli son fantásticos.
Lástima que papá se empeño en que me hiciera cargo de la tienda de jamones.

#46 salva, barcelona, 26/09/2022 - 14:21

El muerto es un magrebi, hay un video circulando que grabaron unas chicas donde se le ve tumbado y luego se levanta todo ensangrentado.

#45 Sergi Sergio, Barcelona, 26/09/2022 - 10:52

Cada año, todos los años al final de cada celebracion de lo que sea a parecen los vandalos de siempre a destrozarlo todo, que hace el Ayuntamiento y la GU???, que hace la Generalitat y los Mossos??? Pues eso, seguir votandolos...

#44 El peu al coll, Barna, 26/09/2022 - 09:36

No hi ha res a fer, els que tenen les claus per acabar amb aquestes situacions no estàn disposats a pèrdre la seva "quota de mercat", és a dir: els votants potencials entre els penjats, okupes i demés fauna habitual entre les esquerres actuals. Per altra part els progres s'han situat al costat dels indepes la qual cosa els fa més forts plegats

#43 Victor, Barna, 26/09/2022 - 09:32

Seguir votando a Comunes -Podemos y al PSC que esto empieza a parecerse a Caracas.

#43.1 pepe, Andorra, 27/09/2022 - 13:52

mientras los votos los cuente Ïndra, no hay nada q hacer.