Publicitat
Societat · 16 d'Agost de 2019. 09:41h.

Apunyalat per robar-li el rellotge

Cinquè apunyalament en una setmana a Barcelona

Apunyalat per robar-li el rellotge

Un home de 47 anys i de nacionalitat dominicana ha mort la matinada d'aquest divendres després de ser apunyalat a Nou Barris. Els fets s'han produït poc abans de les tres de la matinada arran d'una baralla amb un altre home per causes que encara es desconeixen.

El SEM ha traslladat la víctima a l'hospital, on ha mort com a conseqüència de les ganivetades. La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de Barcelona dels Mossos d'Esquadra ha obert una investigació per esclarir els fets.

Aquesta mateixa nit una persona ha resultat ferida com a conseqüència d’un robatori amb violència. L'incident està relacionat amb un rellotge de luxe i ha passat entre les onze i les dotze de dijous a la nit a via Laietana, a Ciutat Vella. La persona va ser traslladada a un hospital i la investigació està oberta, informen els Mossos d’Esquadra. 

Aquests fets se sumen als dos apunyalaments que van tenir lloc aquest dilluns i dimarts, en què un home va resultar ferit de gravetat en una baralla al barri de la Ribera i set hores més tard, va haver-hi un altre apunyalament a la plaça de Pau Vila, a la Barceloneta. En aquest cas, els Mossos d'Esquadra van detenir el presumpte agressor.

D'altra banda, dimecres un home va resultar ferit greu de matinada després de ser apunyalat. Els fets es van produir arran d'una forta baralla entre dues persones al carrer de Pamplona, al districte de Sant Martí.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#12 gurguri , Barcelona , 16/08/2019 - 14:58

Hoy en mi calle Baix de San Pere,cinco jóvenes magrebíes han apuñalado a un turista para robarle el reloj. El director de Mossos, dice que no hay que preocuparse. Otro que está fuera de la realidad

#12.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 16/08/2019 - 18:18

Claro que no hay que preocuparse... ellos llevan escolta.

#12.2 J. Morer Guebarr, Barcelona, 18/08/2019 - 10:29

Tú eres el que lo dices, que el director de los Mossos ha dicho que no hay que preocuparse.
Él seguro que no, porque va armado y la LEY seguro, cosa lógica por otra parte, le concede presunciones que aunque admitan prueba en contrario son difíciles de demostrar, en caso de tener algún altercado por un robo en el Down Town Colau's o en cualquier

#12.3 J. Morer Guebarr, Barcelona, 18/08/2019 - 10:31

otro lugar de Cat.
En serio, la imagen internacional que se está dando, contradiciéndose, que yo no sabía los muertos que habría, que es puntual estos hechos hechos por un criminal - o más - , que al estar de Holidays, no me he enterado lo que dijo mi concejal de seguridad. Añado: Valls ya lo decía pero como los bolardos, la culpa es de la

#12.4 J. Morer Guebarr, Barcelona, 18/08/2019 - 10:33

meseta, perdón peseta, que al cambiar al euro, ya no hay que hacer conversiones y tanto el turismo, los menas, los más, los menos y un totum revolutum, nadie hace nada. En las zonas de pasta, conserjes, porteros 24 horas, alarmas, rejas, verjas, lo más probable que en algun sitio con g según quien sea el morador o la moradora...caxondeo aparte,

#12.5 J. Morer Guebarr, Barcelona, 18/08/2019 - 10:34

parece que el mal se ceba en la ciudadanía inocente no liderada por politicuchos que salvo salir reelegidos, todo les da igual o al menos lo parece.

#11 Victor, Barna, 16/08/2019 - 14:20

A casa dels Comuns i del PSC que són socis de govern

#10 J. Morrera Guvarra, Districte de Gràcia, per cert a l'estiu ganivetades al viu., 16/08/2019 - 13:45

Malgrat això volem acollir, siguin d'aquí, d'allà. D'aquesta forma es contribueix a l'estalvi pressupostari si els criminals en lloc d'anar a presó van a casa de simpatitzants, votants o afiliats del partit d'Ada Colau.
Bromes apart tanta permisivitat vorejant la llei o simplement no aplicar-la, Bcn Far West ciutat sense llei.

#9 OFNI, EL CARXE, 16/08/2019 - 12:49

"Aço amb el Franco no passava."

Vicenç Pardal,Villagüevo,16/08/19.

#8 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 16/08/2019 - 11:59

Fa uns dies en un documental sobre el tràfic d'estupefaents i haxíx en la costa andalusa un cap policial explicava que després d'una etapa en què es van veure sobrepassats, havien reaccionat, en primer lloc restaurant el PRINCIPI D'AUTORITAT, és a dir fent que la policia tornès a manar i no els delinquents. A BCN encara no hem arribat a aixó.