Publicitat
Societat · 11 de Desembre de 2014. 09:53h.

Apunyalen dos seguidors del PSG vora el Camp Nou

Una de les víctimes està ingressada amb una ferida que li ha afectat la pleura però està fora de perill

Apunyalen dos seguidors del PSG vora el Camp Nou

Un moment del partit d'ahir entre Barça i PSG

Els Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal de Barcelona investiguen l'agressió de dos seguidors del PSG després del partit de Champions que es va celebrar ahir al vespre en aquesta mateixa ciutat. 

El primer incident es va produir pels volts de les onze de la nit a les immediacions del Camp Nou. Un ciutadà francès que sortia del partit va ser abordat al carrer Felipe de Paz per dos individus vestits de fosc i amb passamuntanyes  que el van ferir d'arma blanca. La víctima, que anava acompanyada d'altres seguidors del PSG, va haver de ser traslladat en un centre hospitalari on continua ingressat. 

Una mica més tard i a poca distància del primer, es va registrar un altre incident de característiques similars a l'Avinguda Madrid de Barcelona. Tres joves francesos que també sortien de veure el partit van ser assaltats per diversos individus. Una de les víctimes va resultar ferida d'arma blanca i també va haver de ser traslladada en un centre hospitalari, d'on ja ha estat donat d'alta.

El director de la policia catalana, Albert Batlle, ha manifestat que “hem de constatar que en aquest temes hem d’estar alerta”. Durant un esmorzar informatiu, ha indicat que “no ens podem autorecrear” amb la violència al voltant de l'esport. També ha defensat que els esdeveniments esportius “han d’estar exempts i lliures d’incidents d’aquestes caracterísitiques”. 

Aquesta agressió arriba quan la LFP ha decidit extremar les mesures contra la violència en el futbol arran de la mort d'un seguidor ultra del Deportivo a mans d'aficionats de l'Atlètic de Madrid.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#14 Neferu, Barcelona, 13/12/2014 - 20:54

Desgraciadamente no somos ni mejores ni superiores a nadie. No tenemos autoridad moral para dar lecciones de absolutamente nada. En todos los sitios hay gente buena, solidaria y educada y ,cafres, energúmenos y pendencieros.

#13 Antoni, Mahón (Menorca), 12/12/2014 - 16:30

? Algún comentario del Señor Enrique ¿

#12 Gerard, Basilea, 11/12/2014 - 22:13

VALORS?

#12.1 Josep Maria, barcelona, 13/12/2014 - 12:49

La meva resposta:
Ja te la ba donar Joan Laporta, els va expulsar del Camp NOu,
Trobo a Bartomeu un President Patetic, per`no era ell qui era responsable que els seguidors de PSG sortissin del Camp al mateix temps,Espadaler aque esperas a donar explicacions

#11 enric, barcelona, 11/12/2014 - 19:48

Ara veureu com la premsa catalana calla vergonyosament . Rés, que al final resultarà que la culpa és de Madrid, i que els ultres agressors eren del Real Madrid. El pensament únic s´imposa una vegada més. ¡¡ Visca la democràcia culé/qatarí !!

#11.1 nedland69, Roses, 11/12/2014 - 21:41

Es que ha estat aixi..els agressors son madrilenys i tot es una conjura judeomasonica pagada pel CNI..comentaris com aquest avui a diaris afins a la causa..

#10 Barcelona solo blaanquiazul, bcn, 11/12/2014 - 15:26

Valors? claro hombre, claro. Ya no os cree ni el tato.