Publicitat
Societat · 2 de Juny de 2016. 11:31h.

Ara agressió al Metro

Un vigilant acaba amb el turmell trencat a l'estació de Plaça Catalunya de la L1

El perfil de Facebook de 'Radio La Voz del Vigilante' ha difós un vídeo on s'aprecia una presumpta agressió al Metro de Barcelona. Les imatges mostren els minuts posteriors a l'atac que va patir un empleat de seguretat a la parada de Plaça Catalunya de la Línia 1. Aquesta agressió se suma a la interrupció del servei que hi va haver a la L5 per uns grafiters i a  l'escena de sexe que hi va haver a l'estació de Liceu.

La mateixa pàgina de Facebook informa que l'home agredit té "el turmell trencat i està a l'espera de passar per quiròfan". "Els agressors han estat detinguts a Plaça Catalunya", afegeix.

Durant el vídeo, gravat per un company de la víctima, es veu a dos homes que discuteixen amb dos agents, mentre que un altre jeu a terra. Després d'uns segons d'enfrontament verbal, els dos suposats agressors fugen proferint insults.

El diari La Vanguardia informa a partir de fonts de TMB que el vigilant va resultar ferit dimarts a les 8 del matí quan intentava aturar una baralla entre dos homes contra un altre.

El vigilant estirat al terra
Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Galderic, Barcelona, 02/06/2016 - 21:36

A aquests agressors els enviava una temporadeta amb els nois d'Estat Islàmic, perquè sabessin perquè fan servir les grues i si els envien a visitar el Paradís, dubto que els trobem a faltar

#7 Galba, Bcn, 02/06/2016 - 17:07

I el Garganté i l'Asens a què esperan per "parlar" amb la policía? Segur que els guardas del metro han provocat a aquests pobres nois.

#6 Galba, Bcn, 02/06/2016 - 17:07

I el Garganté i l'Asens a què esperan per "parlar" amb la policía? Segur que els guardas del metro han provocat a aquests pobres nois.

#5 gurguri, barcelona, 02/06/2016 - 15:17

Ocurre en el Metro, en Ferrocarriles y en Renfe, los delincuentes campan a sus anchas en estos transportes, lo paganos trabajadores y usuarios.TMB no se presentará como acusación, y el juez seguro que ya los ha dejado con el consabido "Libertad con cargos", para que sigan delinquiendo.

#4 Vergonya Aliena Sento, Burundi del Nord, nou estat d'Europa., 02/06/2016 - 15:09

Les instalacions del Metro son insegures desde que l'empresa va reduir al maxim la presencuia dels treballadors a les instalacions per estalviar calers..Va ser a l'epoca en que a l'ajuntament manaba el PSC, Trias i Colau son els continuadors de la pelicula..Grups de gent drogada buscarraons abunden.