Publicitat
Societat · 24 d'Abril de 2020. 21:14h.

Ara enfrontats pel desconfinament

Vergés acusa el Govern central d"'improvisació"

Ara enfrontats pel desconfinament

La consellera de Sanitat, Alba Vergés, s'ha mostrat crítica amb la gestió del Govern espanyol en la pandèmia de coronavirus, ha afirmat que "aquest estat d'alarma no funciona ni funcionarà" i ha acusat l'Executiu espanyol d'"improvisar". La consellera, que ha comparegut en roda de premsa després de participar en el Consell Interterritorial de Salut, amb el ministeri i les comunitats autònomes, ha afirmat que "les decisions seran territorialitzades o no seran. Aquest estat d'alarma no funciona ni funcionarà. Aquesta improvisació fa mal a la ciutadania".

Vergés ha lamentat que l'Executiu espanyol els demana informació per prendre les decisions i ha lamentat que no tinguin en compte els seus suggeriments. "No som una gestora del sistema de salut" ha criticat.

"Nosaltres continuem tenint la responsabilitat directa i sobre el seu dret a la salut. Jo no puc ser una simple gestora del sistema de salut i simplement enviar una informació, esperar i no respondre a cap dels dubtes que tenen els ciutadans, empreses, agents econòmics o autònoms" ha indicat.

"Ni jo ni cap altre conseller d'altres territoris podem enviar informació al ministeri i després no donar cap resposta als ciutadans" ha manifestat. "Avui no hem abordat cap punt, només ens han demanat informació" ha criticat.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#11 Sarola, Sarola, 25/04/2020 - 15:25

Ja tornem a tenir " La Menguele " d'Igualada donant lliçons.

#10 ABRIL, Barcelona, 25/04/2020 - 14:18

Entre tots plegats, ens han robat el mes d'abril per falta de previsió; es calcula que si el confinament s'hagués dut a terme a finals de febrer o principis de març hi hauria un 60% menys de població infectada, i que deiem aquí? Cert que falta comunicació entre G.C. i CC.AA. però sense anar de sobrats ni a la contra per sistema

#9 Eric, Barcelona, 25/04/2020 - 11:17

Aquesta no ha vist
MIRA QUIEN HABLA,la que deia que el Covid era una grip i mo feia falta mascarillas

#7 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro, 25/04/2020 - 10:15

Vergés acusa el Govern central d"'improvisació"

Pero... ¿por que no te callas...? ¡so inútil...!

#6 Sergi, Bcn , 25/04/2020 - 09:35

Menuda inútil la Verges esta