Publicitat

Citada a declarar la Mesa del Parlament per tramitar resolucions a favor de l'autodeterminació i de reprovació al Rei

Ara, Torrent

El TSJC cita a declarar com a investigats per desobediència pel 15 de setembre al conseller d'Empresa i expresident del Parlament, Roger Torrent per tramitar resolucions pel dret a l'autodeterminació i per reprovar la monarquia.

El tribunal també ha citat cita per al mateix dia a l'aleshores vicepresident primer de la Mesa de Parlament, Josep Costa (JxCat); a secretari primer, Eusebi Campdepadrós; i la secretària quarta, Adriana Delgado, tots membres de l'òrgan rector en la passada legislatura.

Aquesta causa part d'una querella de la Fiscalia contra els exmembres de la Mesa de la cambra catalana per presumptament desobeir el Tribunal Constitucional (TC) en tramitar propostes de resolució relacionades amb el procés independentista.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#10 Arnat, Barcelona, 27/07/2021 - 10:38

Ja seria hora que aquest milhomes, que va passar de servir carajillos a tenir cotxe oficial, i tot plegat sense ofici ni benefici, li posesin sobre la taula un manual de dignitat. Aquest i l'altre palmero de la foto necessiten una bona cura d'humiltat a través de sancions de butxaca i inhabilitacions que es on realment els fa mal.

#9 Albert, Blanes, 27/07/2021 - 05:22

Res, no.passara res...pedro sanchez, s.a.

#8 Ignatius, Cerdanyola, 26/07/2021 - 22:18

Multa y Cap a casa, lo que más os duele
Trileros, y al tal Josep Costa también que a este le va la marcha

#7 Carlos Gomez, amigo de El Sebolla, 26/07/2021 - 19:23

Aixo vol dir que l´obligaran a baixarse del cotxe oficial, colgar los habitos i tornar al bar del papá a sevir solysombras i boquerones en vinagre a gent desagradable i poc comprensiva amb el fet diferencial que es del que malvivia abans de sentir La Llamada del Señor ?

Vindria a ser una excomunio oi ?

#6 El Sifoner, Es SECESIÓN no independencia, 26/07/2021 - 18:02

Como era la letra del "Despacito"
La Justicia: (Pasito a pasito, suave suavecito).
Igual habrán hecho corto con los 10 M del ICF con los avales.