Societat · 23 de Novembre de 2022. 12:08h.

Aragonès considera "ciutadans de Catalunya" els immigrants sense papers

"Han de tenir els mateixos drets i deures"

Aragonès considera "ciutadans de Catalunya" els immigrants sense papers

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, considera "ciutadans de Catalunya" els immigrants sense papers. Ho ha dit durant la sessió de control al Parlament després que el líder de Vox, Ignacio Garriga, denunciés que la Generalitat ofereixen "ajudes i habitatges públics als immigrants il·legals".

Aragonès ha defensat en seu parlamentària que "fem polítiques socials per a tothom" i, en aquest sentit, ha subratllat que "no diferenciem les polítiques socials en funció de l'origen o la situació administrativa de les persones".

"Nosaltres treballem per la gent que viu a Catalunya, independentment d'aquestes condicions, són ciutadans del país i han de tenir els mateixos drets i deures". "No garantir això és la millor manera de sembrar l'odi", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#15 Onofre de Dip, Vigo, 23/11/2022 - 17:53

No hay nada peor ni más repulsivo que la falsa solidaridad de estos maulas. Menuda banda de fariseos.

#14 joan, manresa, 23/11/2022 - 17:43

Des de " Can Tonet " obrim la nostra paradeta i aviat cap a caseta..-Pro que hem perdut el seny...??Sr.M.H. Cigronet de secà..,vol dir que sap lo que fa...??Es pensa que axis tindrà mes vots..?? La cua arribará mes enllà del Ebre.,Qui pagará aquesta disbauxa.?? Els de sempre ,oi..? Ya sabem la cançó..,Si fóssim mes joves ya hauríem marxat d'

#13 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 23/11/2022 - 15:24

Si, sobre todo derechos por lo que son obligaciones. Además, de esta forma, suman y serán más del 52% (aunque ni hablen castellano y menos catalán) Pero si te dan una "paguita", vivienda, etc. ,etc. pues voto lo que se me diga.

#11 Oriol-Hassàn, El moraco catalán, 23/11/2022 - 14:45

Jamalaja, jamalají els novinguts ja son aquí
jamalají, jamalajà ERC majoria serà.
Xinos, negres, pakis i hispans al petitó votaran volant

jamalaji, jamalajà tots volem ser fills d'Alà
a tots us agradarà... treure el vi i el porc de la teca
i anar tots de vacances a La Meca.


#9 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 23/11/2022 - 14:23

No se si sus votantes estarán de acuerdo. A los que les pelean el empleo y las ayudas públicas les concede los mismos derechos y deberes nada más pisar suelo español de manera ilegal. Ensanchar las bases no consiste en eso pero el chaval nos ha salido populista. A cada irresponsabilidad de él, medio millón de votos para Garriga.