Publicitat
Societat · 21 de Juliol de 2021. 11:58h.

Aragonès dóna gràcies a l'Exèrcit

Pels "onze mitjans aeris" enviats a l'incendi del Cap de Creus

Aragonès dóna gràcies a l'Exèrcit

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha agraït a l'Estat la intervenció de mitjans aeris a l'incendi del Cap de Creus. "Vam tenir l'oportunitat de tenir el suport d'onze mitjans aeris per part del govern de l'Estat que agraïm", ha dit el president al Parlament després que el diputat d'En Comú Podem, David Cid, instes Aragonès "a banda de les crítiques" a "agrair els onze mitjans aeris" enviats des de l'Estat.

En relació amb la polèmica creada després que el govern espanyol decidís no demanar a França la intervenció d'hidroavions francesos a l'incendi, Aragonès ha expressat que "evidentment, en aquests àmbits on creiem que s'ha de millorar situem també el punt de millora".

Referint-se a la polèmica, el president del grup parlamentari de Ciutadans, Carlos Carrizosa, ha declarat que "la culpa sempre és d'Espanya, vostès ho van fer perfecte". Aragonès s'ha defensat, "jo no he dit que l'incendi fos culpa d'Espanya" i ha afegit que "és una qüestió de sentit comú perquè els desastres naturals no entenen de fronteres".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#12 Carlos Gomez, a sou de satanas, 21/07/2021 - 19:05

España es a "l´estat espanyol" lo que su madre a persona que menstrua com diuen els galapagareños

Mamarrachos.

#11 recordad 6 y 7 de septiembre, secesionismo es fascismo, 21/07/2021 - 17:20

exigir más medios aéreos es de ignorantes, en un espacio aéreo de ese volumen caben los que caben y no por meter más hidroaviones vas a tener mejores resultados

como a todo un presidente de la Generalitat no se le presupone ignorancia hay que considerar que se trate de ganas de crear un estado de opinión conflictivo

#10 Carlos Gomez, a sou de belcebu, 21/07/2021 - 15:07


Tan feliç que vivia ell amb les seves molletes de pa, les xarranques, els seus palymobils quan ningu l´empaitava ni l´obligaven a antar tot el dia vestit de primera comunio mentre algu no s´atipi i decideixi que se acabo la diversion

Si hi ha algun lloc on el berlanguisme esta mes viu que mai es aqui. I jo soc el primer en celebrar.ho que const

#9 Figueras, Figueras, 21/07/2021 - 15:02

Aragonès, no cal donar les gràcies, l'Estat ha fet lo que ha de fer, res més, lo que si cal es no dir bestieses ni intentar sempre buscar els tres peus al gat, hi ha gent dintre de les institucions, com la del Jaguar, que no tenen el nivell per tenir un càrrec públic.

#8 Parole, parole..., Pero ¿y los caleroni?, 21/07/2021 - 14:42

Vale, muy bien, pero más allá de las palabras pagad el alojamiento de los militares que han venido a ayudar a apagar los incendios forestales poniendo en riesgo sus vidas.