Publicitat
Societat · 13 de Juliol de 2021. 19:47h.

Aragonès no assistirà a l'homenatge a les víctimes del covid

Urkullu tampoc anirà a l'acte presidit per Felip VI

Aragonès no assistirà a l'homenatge a les víctimes del covid

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el lehendakari, Íñigo Urkullu, han excusat la seva presència a l’acte d’homenatge de les víctimes del covid que se celebrarà dijous al Palau Reial amb la presència de Felip VI.

L’acte, que l’any passat va comptar amb la presència de l’aleshores president de la Generalitat Quim Torra, lliurarà distincions al personal mèdic que ha plantat cara al virus des de primera línia. Comptarà amb prop de 700 convidats, entre els quals hi ha ambaixadors i els presidents del Congrés i el Senat, a més del president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, i part del seu Executiu.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#26 Galba, Barcelona, 15/07/2021 - 15:30

No es solamente un insult a les victimes del covid i als sanitaris, sino un error, una gran cagada politica que en res beneficia a Catalunya ni al independentisme.

#25 BEJOTA, bcn, 15/07/2021 - 13:26

PERE ARAGONÉS:"LOS QUE RECHAZAN LA REPUBLICA CATALANA ,QUE SEPAN QUE LA R.C. NUNCA LES RECHAZARÁ." NO SE PUEDE SER MÁS CÍNICO.USTED Y CUALQUIER OBSERVADOR SABE QUE HAY UN ACUERDO NO ESCRITO PARA MARGINAR (O IGNORAR) A LOS QUE NO PERTENECEN A SU TRIBU EN EL MEJOR DE LOS ESCENARIOS;EN EL PEOR , EL LINCHAMIENTO ESTA GARANTIZADO

#24 joan, manresa, 14/07/2021 - 11:30

tinu..)no a tingut cap familiar..,amic o conegut que hagi sigut traspassat per aquesta puta pandemia..? Si es axis está de sord..pro u digui mase alt...,tots ..,TOTS...!podem caure un moment o altre...,i ya sigui en altre lloc, ens agradaria poder rebre una " mirada".,miri de pujar un esgraonat mes en la seva educació i responsabilitat política

#23 joan, manresa, 14/07/2021 - 11:23

El Casal,11,20 h.;---Estar amb la política i tenir responsabilitats, significa tragar-nos molts gripaus..,per grat o per força. I mai es pot deixar de ser educat. Si Urkullu va o no va me la rampamplinfa...,ells es poden permetre segons quins actes i ser mal educats..,i no recordarem posicions en el passat .Aquí vàrem perdre. ..Sr.President (con

#22 Prioritats d'Agenda , New-York fumat, 14/07/2021 - 11:16

Urkullu i Aragonès deuen tenir una trobada amb la directiva de la NBA i logicament no podràn assistir a cap més acte oficial de moment.

#22.1 Ramón d'Osca, Tractoria Interior , 14/07/2021 - 14:03

Debe ser más en plan castellers, chistu, ratafía, grallas, frontón, acordeón, sardana,....cosa de superhombres y poples elegidos y completamente diferentes.