Publicitat
Societat · 18 de Juny de 2011. 13:50h.

Arcadi Oliveres diu que "potser em vaig equivocar"

Demana disculpes per afirmar que Mossos de paisà van incitar a la violència

Arcadi Oliveres diu que "potser em vaig equivocar"

Arcadi Oliveres, en una imatge d'arxiu

Arcadi Oliveres, president de Justícia i Pau, ha reculat i ha considerat que potser es va equivocar quan va comentar que alguns Mossos de paisà haurien pogut incitar a la violència durant els incidents d'aquest dimecres al Parlament.

En una entrevista concedida a Rac-1, Oliveres ha explicat que "potser vaig equivocar-me. Si és així, em disculpo". També ha afirmat que els vídeos que estan penjants a diferents servidors d'Internet no demostren que els Mossos incitessin els violents.

"Sempre he condemnat tota forma de violència i, evidentment, no es pot condemnar amb violència", ha afegit el president de Justícia i Pau.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#20 Tyr, Barcelona, 20/06/2011 - 12:51

Vaig censurar l'afirmació d'Arcadi Oliveres, però ara l'he de felicitar per reconèixer el seu error. Rectificar és de savis.

#19 guillem, bcn, 20/06/2011 - 12:05

Un ordre d'en Sistach potser? O pur instint de supervivència? O sentiment de pertinença al clan progre-nacionalista?

#17 guillem, bcn, 20/06/2011 - 08:11

Arcadi, a punt has estat de carregar-te la santa aliança entre CDC i la progresia catòlica subvencionada. A punt! Però has fet bé reculant, amb els diners no s'hi juga.

#16 Oriol, BCN, 19/06/2011 - 23:47

No sé, ni crec que arribi a saber mai si la violència va ser provocada pels Mossos de paisà. Però he de dir una cosa: davant el famós vídeo, una actitud responsable, per part de la Conselleria d'Interior, hauria estat donar les explicacions possibles i, potser, obrir una investigació interna.

#15 ton, sallent, 19/06/2011 - 18:30

jo estic amb l´Arcadi, ha dit que potser es va equivocar, peró aquest senyor ja porta uns quants anysdenunciant tots els poders totalitaris i represors, i ara perque potser ha errat sel criminalitza. Ha parlat de molta gent donant noms que jo sàpiga ningú l´ha portat als tribunals...