Publicitat
Societat · 23 d'Octubre de 2020. 22:09h.

Argimon, ingressat en un hospital

El màxim resonsable contra la pandèmia va donar positiu dilluns passat

Argimon, ingressat en un hospital

El secretari de Salut Pública i director de l'ICS, Josep Maria Argimon, està ingressat en un hospital per la Covid-19. El Departament de Salut ha informat que Argimón està estable en un hospital públic. Ha ingressat aquest dissabte després que fa cinc dies va donar positiu del virus SARSC-CoV-2.

Argimon va donar positiu dilluns passat en ser contacte estret d'una persona positiva. Des de llavors ha estat aïllat a casa seva. El secretari de Salut ja estava en quarantena. Al cinquè dia de ser a casa va començar a tenir símptomes.

Abans de tenir símptomes, Argimon va arribar a fer la l'habitual roda de premsa de dijous sobre l'evolució de la pandèmia a Catalunya. El Departament de Salut ha explicat que Argimón vol donar les gràcies per les mostres de suport.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 EduardR, Bcn, 24/10/2020 - 17:30

Un dels pocs que treballa i prenen decisionó amb una mica de coherència...Ara si que anem cap el desastre...

#4 Montse Quatre, Barcelona, 24/10/2020 - 12:41

Es ben curiós, aquest enmalalteix quan el desastre està en els seus màxims nivells... talment com el seu antecesor que de la nit al dia va desapereixer sense donar explicacions...i es aquell que deia el mes de febrer "això es una petita grip, a catalunya no hi ha cap perill"...Es lo que passa quan hom es relaciona amb parasits....

#3 jvcs, barcelona, 23/10/2020 - 23:19

Lo primero es humanidad las personas , argimón que se mejore no deseo mal a nadie . también ahora entendera las carencias hospitalarias ,y quizás reflexione .
Muchos ancianos no tuvieron una cama ni un medico , solo espero que los responsables den cuentas , y en cuanto a argimon reitero que se cure y salga adelante !

#2 pepe, andorra, 23/10/2020 - 22:42

y yo voy y me lo creo. Anda ya.

#1 Ojotuerto, Calafell.tab, 23/10/2020 - 22:38

Le deseo lo mejor. Ha tenido criterio y lo ha expresado. A estas personas hay que hacerles caso. Que se recupere. Ahora que se concentre en su recuperación.