Publicitat
Societat · 7 de Gener de 2017. 12:18h.

Arran deixa carbó als Mossos

“Per la repressió a l'independentisme”

Arran deixa carbó als Mossos

Arran deixa carbó a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Valls

Arran, l'organització juvenil de la CUP, va repartir carbó als Mossos d'Esquadra de Valls durant la Nit de Reis per considerar-los “còmplices de l'Estat espanyol”. D'aquesta manera, tres membres del jovent de l'Esquerra Independentista, disfressats de Reis d'Orient, van deixar una pila d'aquesta roca davant les portes de la comissària de la policia catalana al municipi de l'Alt Camp, juntament amb una carta on els acusa de “defensar els interessos del capitalisme”.

“Qui ens ofega cada vegada que sortim al carrer per denunciar els abusos del capital i el patriarcat? Els Mossos d’Esquadra! Còmplices de l’Estat espanyol en la repressió a l’ independentisme, sempre a punt per rebre’ns amb cops de porra i defensar els interessos del capitalisme i tot allò que ens oprimeix. No us tenim por, els carres sempre seran nostres!”, afirma la carta d'Arran.

L'acció també es va dur a terme a diferents entitats bancàries, supermercats i empreses d'ocupació temporal, a les quals acusa de ser “les culpables la misèria de la classe treballadora”. L'organització independentista assegura que “estem fartes que sigueu còmplices i perpetueu el capitalisme i el patriarcat que ens oprimeix diàriament”.

 

Tres membres d'Arran disfressats de Reis d'Orient

14 Comentaris

Publicitat
#13 Alejandro, barcelona, 08/01/2017 - 11:47

Para estos desquiciados la independencia no solo recibe represión de España sino de su propia policía autonómica, los Mossos, que lo único que hacen es respetar la ley porque nadie debe estar por encima de ella, por muy raza aria que se crean ser.

#12 La memoria que mala es, Rumba catalana, rumba española, 08/01/2017 - 11:10

Los reyes magos es una fiesta muy ESPAÑOLA,
No ser español es muy dificil.

¡eh!
¡ah!

#11 Galba, bcn, 07/01/2017 - 20:20

Quan parlan de la "opressió del patriarcat", què volen dir? Que amb la setmanada que els hi donen a casa no en tenen prou per posar gasolina a la moto (comprada per els papas) i anar per el mon fent el giripollas?

#10 Galba, bcn, 07/01/2017 - 20:15

La quantitat de ximplets que aixopluga l'independentisme es formidable.

#9 xavier, Bcn, 07/01/2017 - 19:47

Això de "la opressió del patriarcat" ho deuen dir pels 200,00 Euros a la setmana que els hi donen els seus papas per posar gasolina a la moto (comprada per el papa) o l'utilitari (comprat per la mama) i anar fent el giripollas per el mon.