Publicitat
Societat · 7 de Març de 2016. 14:18h.

Arran es vanta d'“atacar" jutjats amb pintura

La sectorial de la CUP també pinta una església de lila per “reivindicar la lluita feminista”

Arran es vanta d'“atacar" jutjats amb pintura

Imatge dels jutjats de Manresa (foto: Arran)

La sectorial de la CUP, Arran, explica en un comunicat que “amb motiu del 8 de març, dia de les dones treballadores, hem atacat la seu dels jutjats tirant-hi ous de pintura”. De la mateixa manera, també indiquen en el seu compte de twitter que “hem reivindicat la lluita feminista pintant una església de lila” a Lleida.

“Ho hem fet per posar en evidència com la gent, les institucions públiques i els cossos policials són capaços d’escandalitzar-se per tirar ous de pintura en uns jutjats però, per altre banda, són capaços de quedar-se completament indiferents davant les horroroses xifres d’assassinats masclistes als Països Catalans. I és que la mitjana de feminicidis és d’una dona assassinada a mans d’un home cada setmana”, reivindiquen.

Igualment denuncien que “el capitalisme i el patriarcat ens exploten i oprimeixen pel fet de ser dones, de classe baixa i nació oprimida. Estem vivint una etapa de terrorisme masclista davant la qual les institucions públiques no estan actuant de cap manera”.

“Com a Arran entenem que la discriminació i explotació cap a les dones és un fenomen polític, i és per això que la resposta a aquest problema també ha de ser polític. La nostra resposta a les agressions capitalistes i patriarcals és l’autodefensa feminista. És per això que cada cop que ens agredeixin o explotin com a dones joves i de classe treballadora la nostra resposta serà l’autodefensa feminista”, adverteixen.

“Atacar al sistema judicial que en comptes de satisfer les necessitats de les dones agredides serveix només per recolzar als agressors i als rics que es fan les lleis a mida per preservar els seus privilegis, és un exercici d’autodefensa feminista. Tenim clar que només lluitant tenim futur, i no deixarem de fer-ho fins no veure la nostra terra, els Països Catalans, independents, socialistes i feministes. Cada dia és 8 de Març, i no deixarem de traure juntes les urpes al capitalisme i al patriarcat”, sentencien.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#20 hem de recordar, Mataró, 09/03/2016 - 03:57

Sería bó que recordessim que Corrupgència es complice d´aquests kafres, en fer que els mossos amaguessin moltes causes contra ells com tal d´arribar al pacte d´investidura.

#19 VJoan, Sabadell, 08/03/2016 - 16:57

I aixo ho feu de nit i encapuchats? Sou escoria, m'avargonyeix ser catala si vosaltres us dieu 'catalans'.

#18 Hector, Bcn, 08/03/2016 - 16:54

A los qie comparan con el islam... Aqui al cristianismo se les da medallas en nombre del pais por su "labor" mientras es machista y se la subencilna ENORMEMENTE aparte de tener peso en la politica y lobis para ello, asi qie son 2 casos completamente distintos

#17 Gaby, Tordera, 08/03/2016 - 10:33

La CUP con el Islám: "Coook, cok, cokok, coook, cok, coook, cookokook..."

#16 ferrari, Barcelona, 08/03/2016 - 09:21

A los bravos de la CUP: ¿Cuándo os atreveréis con una mezquita valientes ? Nadie trata peor a una mujer que el musulmán.