Publicitat
Societat · 10 de Juny de 2021. 10:50h.

Arrimadas se'n recorda ara dels veïns de la Meridiana

Lamenta que "quatre gats" tallin l'avinguda

Arrimadas se'n recorda ara dels veïns de la Meridiana

La presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha carregat en una entrevista al programa Cafè d'Idees de La2 i contra els "quatre gats que estan a favor de la independència" que tallen la Meridiana des de fa més de quatre-cents dies. "Estan tot el dia molestant els veïns i fent la vida impossible a molta gent", ha manifestat.

Arrimadas ho ha dit en relació amb la concentració convocada per Ciutadans aquest divendres a Barcelona en contra dels indults davant la Delegació del Govern. La líder de la formació taronja ha defensat que "un dia es pot fer una concentració molt clara en contra dels indults".

També ha exposat que "mostra clarament que hi ha una part molt important de la societat catalana que no estem a favor de donar privilegis als polítics" i ha acusat Pedro Sánchez de voler indultar als presos per mantenir-se en el poder.

Finalment, Inés Arrimadas ha tret importància a manifestar-se amb Vox a Colón i ha assenyalat en aquest sentit que "el dia de l'Orgull LGTBI vaig amb partits com Podem". "Quan vaig a una manifestació no pregunto al del costat a qui vota", ha defensat.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#9 pepe, andorra, 11/06/2021 - 12:38

y la arrimada esta quien es y pq ha de importarle a alguien lo q diga?

#8 BJMR, Bilbao, 11/06/2021 - 10:28

Dicen que a medida que no vamos haciendo muy mayores volvemos a comportarnos como cuando éramos niños, es decir, sin vergüenza, y lo cierto es que los seres de la fotografía encajan perfectamente en la descripción, solo que con móvil en la mano, para dejar constancia de su patética heroicidad, y sin la gracia de los niños.
¡¡¡Patéticos!!!

#7 recordad 6 y 7 de septiembre , Barcelonés represaliado , 10/06/2021 - 16:14

Inesita quién se apropia de la vía pública y la corta para los intereses del secesionismo y en contra de los barceloneses no son cuatro gatos, es el cuerpo de los Mossos d'Esquadra con el colaboracionismo de la Guardia Urbana

#6 Marcial Heredia, el circo de la tele, 10/06/2021 - 15:55

Cuatro perritos achacosos pegados a la pata de un municipal. Qué harían sin él.

#4 Quatre gats, Versailles d'amunt, 10/06/2021 - 13:20

Quatre gats, vells, amb calçotets cagats, bragueros pixats, quatre cabells al cap i el cervell ple d'históries de la vora del foc.