Publicitat
Societat · 22 de Setembre de 2021. 13:27h.

Arxiven la causa contra cinc independentistes de Tarragona

Per les protestes contra el consell de ministres del 2018

Arxiven la causa contra cinc independentistes de Tarragona

El jutjat d’instrucció número 6 de Tarragona ha arxivat la causa contra cinc independentistes per les protestes que es van fer a la ciutat contra el consell de ministres que es va celebrar el 21 de desembre del 2018 a Barcelona. La jutgessa que s’encarregava de la causa ha determinat que no tiri endavant després que la Fiscalia demanés el sobreseïment provisional de les actuacions i que no hi hagués altres acusacions.

En aquesta causa inicialment també estava investigada la diputada de la CUP Laia Estrada, però arran de la seva condició d'aforada el cas el va assumir el Tribunal Superior de Justícia (TSJC), que va dictar arxivar-lo el passat 9 de juliol. Estrada estava investigada per presumptes desordres en la protesta a Tarragona contra el Consell de Ministres que es va celebrar a Barcelona el 2018, quan encara no era diputada, i fins ara portava el cas un jutjat d'instrucció de Tarragona, 

Diferents col·lectius independentistes de Tarragona, com Alerta Solidària, han celebrat la decisió judicial perquè asseguren que "ha estat un nou escarni judicial sense més base que la intencionalitat darrere la repressió política pura i dura".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 amable petición, Barcelona, 22/09/2021 - 15:24

Pedro Sánchez, deja que condenen a alguno de vez en cuando porque si no, les dejaras sin argumentos para ir a llorar a diferentes estamentos internacionales.

#2 Blanes, Blanes, 22/09/2021 - 14:29

Taula de dialeg, S.A.

#1 Neferu, Barcelona, 22/09/2021 - 14:25

¡¡Hombre, pues claro, a quién se le ocurre pensar lo contrario aunque ellos se pasen el día diciendo que están perseguidos y represaliados, la verdad es que tienen patente de corso. O sea, que gozan de cierta impunidad, vaya.!!