Publicitat
Societat · 6 de Juliol de 2020. 15:34h.

Arxiven la denuncia contra el regidor de la CUP que va demanar “tossir” a l’Exercit

La jutgessa diu que Joan Coma va esborrar la piulada i va demanar disculpes

Arxiven la denuncia contra el regidor de la CUP que va demanar “tossir” a l’Exercit

El Jutjat d’Instrucció número dos de Vic ha arxivat les denúncies contra el regidor de la CUP, Joan Coma, que en una piulada a twitter va demanar “tossir a la cara” dels militars que estaven a Catalunya per desinfectar alguns equipaments durant la crisi del covid.

“Si veiem l’exèrcit abracem-los fort, tot tossint-los a la cara. Igual així se’n van i no tornen més”, va afirmar el regidor, que més tard va demanar disculpes davant el caire dels esdeveniments.

“Vaig fer una piulada-broma que no havia d’haver fet en públic, en un context massa fotut per tothom. No, no m’agraden els exèrcits –els detesto, independentment de la bandera– ni els estirabots militaristes, precisament perquè no desitjo mal ni res dolent a ningú”.

Coma va ser denunciat per la Unió de Militars de Tropa (UMT), l’Associació Professional de Suboficials de les Forces Armades (ASFASPRO) i la Brigada Provincial d’Informació del Cos Nacional de Policia. L’acusaven dels delictes d’incitació a l’odi, provocació d’atemptat i alteració de l’ordre públic.

La jutgessa argumenta que tot i que el contingut de la piulada és ofensiu, no es pot considerar delicte, atès que perquè aquest existeixi s’ha de fer contra grups tradicionalment vulnerables. També té en compte que el va esborrar i que va demanar les pertinents disculpes.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#15 pepe, andorra, 08/07/2020 - 00:06

en resumen, cuando solo los de un lado pueden decir lo q les de la gana y los demás no, cuando no existe justicia imparcial si no solo la del régimen, cuando la prensa libre dejo de existir hace décadas. Y sobre todo cuando es tan evidente la falta de separación de poderes, se puede decir sin lugar a dudas q se vive un régimen totalitario.

#14 pepe, andorra, 08/07/2020 - 00:04

nada nuevo, si disparas a una foto del rey, es libertad de expresión, si disparas a una foto de sanchez, se inventan eso q llaman delito de odio y te detienen, si eres separata y te metes con los militares con mucho odio, es libertad de expresión, pero si yo escupo a un pijoprogre de la CUP u otra sigla del régimen, soy un facha q no tiene derecho

#13 Daniel, Tokio, Texas, 07/07/2020 - 02:45

¿Han desaparecido los comentarios del 1 al 9?

#13.1 pepe, andorra, 08/07/2020 - 00:01

se llama censura, como cuando uno explicaba por aqui como le habían dado una licencia de discoteca al de la plaza de toros para q se callase cuando lo de las discotecas era una mafia organizada q impide de facto el montar una disco en BCN si no estabas a mas a mas......

#12 Alejandro, Villadecans, 06/07/2020 - 18:46

Además un cobarde.
Y recordarle a él y a los que piensan como el sobre el ejército, es que si vive tan bien y sin preocupaciones es gracias a tener un buen ejercito

#11 Tirant, Bcn, 06/07/2020 - 18:34

És evident que LA POR campeja per Catalunya i els jutges no són aliens a aquesta circumstància en el seu treball ... Això passa sempre que el règim polític que impera en un determinat territori aspira al totalitarisme feixista o comunista.