Publicitat
Societat · 11 de Juliol de 2012. 18:31h.

'"Assassinat en temptativa" per als detinguts per la pallissa a Manresa

El jutge decreta presó provisional sense fiança per a un dels inculpats

Un dels detinguts pels incidents a la sala Stroika de Manresa ha estat condemnat a presó provisional. El Jutjat d’instrucció 2 de Manresa ha pres declaració avui per als 4 nous detinguts relacionats amb l’agressió a diversos joves a la sala Stroika.

Després de les declaracions la jutgessa ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança per a un dels detinguts i la llibertat provisional amb compareixences setmanals per a dos d’ells (a qui se'ls ha retirat el passaport i prohibició de sortida de territori estatal) i presentacions quinzenals per a l'altre.

A tots quatre se’ls imputen els següents delictes: dos delictes de lesions, un delicte d'incendi, pertinença a banda organitzada de caràcter delictiu, assassinat en temptativa i tinença il·lícita d'armes.
 
La resta de detinguts van passar a disposició judicial el passat 15 de juny i la magistrada va decretar la presó provisional comunicada i sense fiança per a 9 dels detinguts (han estat les 9 presons sol·licitades pel Ministeri Fiscal) i va acordar la llibertat provisional amb compareixences davant el jutjat els dies 1 i 15 de cada mes per als altres dos detinguts.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat