Publicitat
Societat · 28 d'Octubre de 2010. 14:12h.

Atac antitaurí en nom de les JERC

Pintades contra vedells en una ramaderia de les Terres de l'Ebre

Atac antitaurí en nom de les JERC

Els bous, a la plaça, amb les pintades

Una vintena de bous i vaques braves del ramader Rogelio Martí han aparegut pintats amb esprais en una plaça de la població tarragonina Alfara de Carles, segons les imatges del Facebook del candidat del PP per Tarragona, Rafael Luna.

A la plaça s'han trobat diverses pintades de contingut antitaurí. En les pintades realitzades amb esprai, han aparegut llegendes com la de "assassins" i "visca la ILP", a més de la llegenda "JERC".

Fonts oficials de les JERC han negat esser-ne les autors perquè "allà no tenim cap agrupació". "Les JERC no estan constituïdes a les Terres de l'Ebre des de fa molts anys, pert tant, les pintades són de dubtosa autoria". "Si algú ha fet res és a títol individual". han afegit.

Tant l'Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l'Ebre com el Partit Antitaurí i contra el Maltractament Animal rebutgen l'acció perquè es va provocar un patiment innecessari als animals.

Bous pintats

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Adam, Manlleu, 31/10/2010 - 15:37

És veritat, quan algú fa alguna cosa ilegal no firma, perqué si no els podrien identificar i multar, i moltes vegades firmen amb noms d'altres grups o persones que volen fer mal o riure'sen.

#16 denuncia, tgn, 30/10/2010 - 21:05

Las JERC cuelgan carteles en cualquier elemento del mobiliario urbano, y eso es un delito aunque jamás les multen.
Limpiar todo eso tiene un coste muy alto, y el colmo es que esos carteles están subvencionados con dinero público.

#15 laura, sils, 29/10/2010 - 15:58

por toda la geografia catalana se pueden ver pintadas con firma jerc. se deberia de sancionar a estos incivicos que pintan y si es con dinero publico exigir dimisiones inmediatas. las urnas los podran en su justo lugar, las encuestas son demoledoras con ellos y ya son muchos años cayendo en picado.

#14 Fernando Torres, Barcelona, 29/10/2010 - 13:56

Burdo montaje taurino, que aprovecharon para torear un rato y echar la culpa a los antitaurinos. Si alguen hace un acto ilegal, no lo firma.

#13 david, L'Hospitalet, 29/10/2010 - 11:10

Està confirmat: han estat uns vàndals pro taurins que han estat jugant amb els animals i després els han pintat...ja m'extranyava les faltes d'ortografia en català i els punts a JERC...