Publicitat
Societat · 26 de Febrer de 2021. 21:20h.

Atacs amb pirotècnia contra els Mossos a Terrassa

Actes vandàlics als carrers del centre

Atacs amb pirotècnia contra els Mossos a Terrassa

Manifestants convocats "contra la brutalitat policial" a Terrassa després de l'empresonament del raper Pablo Hasel s'han cremat contenidors en els entorns del carrer Portal Nou i també a la Rambla i han llançat objectes i pirotècnia contra la línia policial.

Això ha provocat càrregues dels Mossos per intentar dispersar la manifestació, encapçalada per una pancarta amb el missatge "La lluita del jovent, el futur del nostre poble". La Policia de la Generalitat ha detingut set persones, un d'ells menor d'edat.

La manifestació ha estat convocada "contra la brutalitat policial", per la dissolució de la Brigada Mòbil (Brimo) i per la llibertat d'expressió, després de diversos dies de protestes en diverses ciutats després de l'empresonament de Hasel.

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart (PSC), ha fet un tuit exigint que "s'aturin els actes vandàlics que aquesta hora estan havent als carrers del centre de Terrassa". "La llibertat d'expressió NO es defensa d'aquesta manera", ha reblat.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#12 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 27/02/2021 - 18:33

¿Actos vandálicos? No. Los actos vandálicos son como los que harían los vándalos; estos son actos haseláticos, mucho peores que los que harían los vándalos en el siglo 21.

#11 Quo prodis?, Barcelona, 27/02/2021 - 10:56

No fa molt llegíem a les notícies les detencions preventives d'uns personatges que havien valorat la influència positiva que podria tenir en l'opinió pública internacional disposar d'uns quants màrtirs dins del moviment separatista. Preguntem-nos: qui hi ha darrera d'aquests nous aldarulls violents? Què persegueixen? A qui beneficien?

#10 Masias , Mis posaderas , 27/02/2021 - 10:33

Pirotecnia y batallita

Vamos como las fiestas de moros y cristianos pero en plan cutre.

#9 Convoca Arran?, Terrassa, 27/02/2021 - 10:31

Els mateixos que utilitzen l'assetjament, l'insult i l'agressió per imposar-se, i silenciar els discursos amb els que no combreguen? Són aquests els que s'erigeixen en defensors de la llibertat d'expressió? No hi ha més preguntes, senyoria

#8 EduardR, BCN, 27/02/2021 - 10:02

Faltan más multas... con la impunidad de estos grupos es normal que la lien. Asi nos va...