Publicitat
Societat · 24 de Març de 2020. 14:33h.

Atrapats a l'Argentina

Un centenar d'espanyols reclamen ajuda

Almenys un centenar de ciutadans espanyols estan atrapats a l'Argentina sense que se'ls doni l'opció de poder tornar, segons ha explicat un d'ells a través d'un vídeo.

Aquest ciutadà de Barcelona explica que la companyia aèria amb la qual havien de viatjar ha cancel·lat els vols i "no hi ha manera de contactar amb ells". "Som un grup de cent espanyols atrapats a l'Argentina", ha explicat, a més d'advertir que "no creiem que arribi un altre vol".

També ha explicat que des de diverses companyies s'ofereixen vols a partir de el dos d'abril, "però en el moment que els adquireixes t'arriba un e-mail de cancel·lació, no et tornen els diners i hi ha gent que ja ha comprat tres viatges".

"No veiem com sortir d'aquí, l'ambaixada fa tot el possible però no donen l'abast. L'única cosa que demanem és un vol comercial que surti de Buenos Aires a Madrid, nosaltres ens pagaríem el cost. No demanem una repatriacio gratuïta", ha remarcat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Gustavo rubio, Juan José castelli, 25/03/2020 - 22:20

Soy Argentino, y con mucha pena y pesar, veo la impotencia de Argentinos y Españoles, varados en ambos países, donde pareciera que las Aerolineas fueran manejadas por robots, carentes de empatía y humanidad. Ahora de todas, la peor es Iberia.... ha cobrado pasajes de España a Argentina y viceversa, sin llevar ni devolver el dinero cobrado.

#1 Ojotuerto, Calafell.tab, 24/03/2020 - 19:17

La Aviación fue antes que el desastre de la Sanidad. La luz en manos Italianas. Una aerolínea de bandera está para estos momentos. Iberia (ya ya lo sé) pero hay que repatriar con garantías. La cesión de líneas y el sistema aéreo otro desastre màs. El traje del emperador.