Publicitat
Societat · 3 d'Agost de 2011. 09:07h.

Atropellat després de fer-lo baixar de l'autobús

Un jove de 19 anys mor en ser arrossegat pel vehicle d'on l'havien expulsat

Atropellat després de fer-lo baixar de l'autobús

Els fets han passat davant la caserna del Bruc

Un jove de 19 anys ha mort aquesta matinada atropellat per un autobús nocturn a Barcelona. Els fets han passat a un quart i cinc de tres, a l'avinguda Diagonal, a l'altura de la caserna del Bruc. Un grup d'uns 14 nois d'Esplugues de Llobregat anaven en un autobús N-12 que es dirigia a Sant Feliu.

Segons la Guàrdia Urbana, un grup d'una quinzena de joves d'Esplugues de Llobregat que anava dins del bus han increpat els passatgers i la conductora, motiu pel qual la conductora els hauria fet baixar del vehicle en una parada.

En baixar, un dels joves s'hauria quedat enganxat a la porta i després hauria caigut a sota del vehicle, on hauria quedat atrapat. Aleshores, l'autobús l'hauria arrossegat uns metres, cosa que li ha causat la mort. Els equips d'emergències han intentat reanimar-lo sense èxit.

La policia investiga els fets i s'espera tenir imatges de càmeres de seguretat per valorar-los. La família del jove té la intenció de posar una denúncia.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#25 "la familia te intenció de posar denúncia", BCN, 04/08/2011 - 14:43

Segur que ja estàn fent números dels diners que els hi pot caure al damunt... algú que ha maleducat a un fill com perquè vagi delinquint a aquestes hores de la matinada, segur que no l'hi deu preocupar gaire el perquè ha acabat així.

#24 La Formiga, Barcelona, 04/08/2011 - 13:46

Està clar que a mi no m'hagués atropellat perquè no em dedico a fer l'ase pels 'puestos'...el que em sap més greu, és el 'càstig' que s'emporta la conductor: a part del 'susto' i la por que deus passar amb energúmens com aquests en un bus de matinada!

#23 Josep Ma., Terrassa, 04/08/2011 - 13:12

De matinada, un grup de joves, direcció "Baix Llobregat", fotent merder dins l'autobús ...
Es parla molt de la presumpció d'innocència, però en molts cassos s'hauria d'aplicar la presumpció de culpabilitat.
L'incivisme d'un gran sector de la joventut em predisposa vers la conductora..

#20 Manelic, Barcelona, 03/08/2011 - 21:27

Qui no vulgui pols que no vagi a l'era...No hace falta decir nada mas. Tenim un greu problema amb el jovent que puja, falta educacio i valors, pero veient que salvame te indexs daudiencia altissims a tot LEstat Espanyol un compren forces coses...

#19 HRC, BCN, 03/08/2011 - 17:52

Tot el meu suport a la conductora!. Per causa d´aquesta mena de personal incivilitzat, els conductors d´autobús, sobretot els del Trambaix, n´estan fins als c...d´haver d´aguantar situacions semblants per part d´individus que "no son machos, pero son muchos" . Trista la fi del xaval, però...